x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fanele lui Justin Bieber vor să o omoare pe iubita cântăreţului

Fanele lui Justin Bieber vor să o omoare pe iubita cântăreţului

05 Ian 2011   •   14:36
Fanele lui Justin Bieber vor să o omoare pe iubita cântăreţului
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Justin Bieber şi Selena Gomez par a nu mai fi aşa-zişi frate şi soră, după cum afirma actriţa în vârstă de 18 ani. Paparazzi i-au surprins recent pe cei doi sărutându-se pe un yacht în Caraibe. Cei doi par a forma un nou cuplu în showbiz, însă Justin Bieber probabil nu a luat în calcul faptul că fanele sale s-ar putea să nu fie de acord cu o iubită pentru idolul lor.

Fotografiile care îi înfăţişau pe cei doi sărutându-se se pare că au fost cireaşa de pe tort pentru admiratoarele lui Bieber care şi aşa acceptau cu greu că el s-a tot afişat recent cu Gomez la braţ pe la diverse evenimente mondene. Nemulţumirea destul de timidă a fanelor se putea observa cu ochiul liber pe diverse reţele de socializare sau microblogging precum Twitter prin comentarii de genul "Ar trebui să fiu eu în locul ei!", scrie revista People. Acum însă, aceste timide încercări s-au transformat în ameninţări cu moartea la adresa Selenei Gomez. "Dacă îi frângi inima lui Justin o să te omor!" sau "Dacă eşti iubita lui Justin o să te omor! Te urăsc!" sunt acum comentarii uzuale pe pagina de Twitter a actriţei.


Aceasta nu este prima dată când fanii lui Bieber sar la beregata unei femei care apare în apropierea lui Bieber. În trecut, cântăreţul în vârstă de 16 ani a trebui să le ceară fanilor, sau mai degrabă fanelor sale, să înceteze atacul pe care l-au pornit împotriva lui Kim Kardashian pe aceeaşi reţea de socializare, după ce cântăreţul a fost văzut de mai multe ori în prezenţa ei. Probabil că acum va trebui să aplice aceeaşi metodă pentru ca adolescentele care îl idolatrizează să o lase n pace pe Gomez. S-ar putea să nu îl ajute însă foarte mult faptul că acum e public şi faptul că îi face cadouri scumpe actriţei, aşa cum a fost o brăţară cu diamante.

×
Subiecte în articol: muzica fani Justin Bieber