x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FĂRĂ JENĂ/ Gigi Becali: Voi stimula echipele care joacă cu contracandidatele Stelei!

FĂRĂ JENĂ/ Gigi Becali: Voi stimula echipele care joacă cu contracandidatele Stelei!

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Feb 2008   •   00:00
FĂRĂ JENĂ/ Gigi Becali: Voi stimula echipele care joacă cu contracandidatele Stelei!

11:20 • Gigi Becali, a declarat joi seară că va stimula toată viaţa echipele care joacă cu contracandidatele roş-albaştrilor, în ciuda faptului că o asemenea practică este interzisă de regulament.

Gigi Becali, a declarat joi seară că va stimula toată viaţa echipele care joacă cu contracandidatele roş-albaştrilor, în ciuda faptului că o asemenea practică este interzisă de regulament.

 

Invitat joi seară la emisiunea Special, Gigi Becali a fost întrebat dacă va mai stimula echipele care joacă împotriva contracandidatelor Stelei la titlu şi, fără să ezite, a declarat: "Asta toată viaţa mea voi face". Apoi, Becali a precizat: "Dar nu vă mai anunţ pe voi, presa, că pe urmă se sesizează DNA-ul şi mă bagă la corupţie în fotbal".

EU DECID. Becali a spus că nu se va opri nici din a-i da indicaţii lui Marius Lăcătuş: "Mi-aş dori din tot sufletul să nu mă bag deloc, să mă duc la meciuri ca boierul, să fie 2-0 sau 3-0, dar dacă nu, normal că o să mă bag. În faţa suporterilor eu răspund, iar staff-ul tehnic răspunde în faţa mea. Dacă echipa nu merge bine, înseamnă că eu nu am ales bine staff-ul". În privinţa celebrelor "butoane", Becali a fost mai puţin radical de această dată şi şi-a exprimat, nu fără regret, convingerea că nu se mai pot face aranjamente. "Toate echipele au acum patroni, sunt interesate să câştige, cu cine să mai faci aranjamente? Problema mea e Liga Campionilor. Nu vreau ca CFR să câştige campionatul. Vreau ca Steaua sau Rapid să câştige. Steaua pe 1, Rapid pe 2 şi CFR pe 3. CFR nu o să ia titlul. După părerea mea, după următoarele cinci etape se va cerne sita. După meciul nostru cu Rapid". Latifundiarul a arătat că îşi doreşte ca Steaua să nu mai aibă probleme cu echipele mici, "măcar în Ghencea". "Vreau ca la pauză să fie 2-0 sau 3-0, ca să nu mai am emoţii".

BINELE ŞI RĂUL. Chiar dacă a cerut ca delegările să se facă prin tragere la sorţi, Becali l-a lăudat pe directorul FRF, Ionuţ Lupescu, "un băiat serios" şi a dat asigurări că nu îl va acuza pe acesta pentru eventualele greşeli pe care le vor comite arbitrii: "Niciodată n-o să dau vina pe Ionuţ Lupescu dacă vor fi greşeli de arbitraj. Acestea vor fi, dar mai puţine pentru că nu va mai fi corupţie în arbitraj". În schimb, pe preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, Becali nu l-a iertat nici de această dată: " Problema mea e Constantin. Aşa, el este cuminte, e ca o pisică, dar e un mare pervers".

×
Subiecte în articol: magazin becali