x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FashionTV Summer Festival

FashionTV Summer Festival

de Oana-Maria Baltoc    |    25 Iul 2008   •   00:00
FashionTV Summer Festival

Miss Litoral şi prezentări de modă la malul mării
Fashion TV, ANAM (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Modele) şi ADR (Asociaţia Designerilor din România) organizează între 24-27 iulie cea de-a opta ediţie a celui mai important eveniment de modă al verii, Fashion TV Summer Festival. Evenimentul, desfăşurat sub egida postului Fashion TV, va avea loc la Grand Hotel Rex şi club Bamboo din Mamaia, două dintre cele mai exclusiviste locaţii de pe litoralul românesc.Miss Litoral şi prezentări de modă la malul mării
Fashion TV, ANAM (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Modele) şi ADR (Asociaţia Designerilor din România) organizează între 24-27 iulie cea de-a opta ediţie a celui mai important eveniment de modă al verii, Fashion TV Summer Festival. Evenimentul, desfăşurat sub egida postului Fashion TV, va avea loc la Grand Hotel Rex şi club Bamboo din Mamaia, două dintre cele mai exclusiviste locaţii de pe litoralul românesc.

50 DE CONCURENTE. Spectacolul va îmbina prezentările ultimelor colecţii ale celor mai cunoscuţi designeri români, Cătălin Botezatu, Ersa Atelier, Rita Mureşan, Laura Olteanu şi Mihai Albu şi ale unor brand-uri internaţionale de prestigiu, cu premierea celor mai frumoase fete de pe litoral, dar şi a locaţiilor turistice cele mai apreciate. Astfel, concursul Miss Litoral va aduna peste 50 de concurente din toate staţiunile de la malul Mării Negre, desemnîndu-le pe cele mai frumoase. Se vor acorda titlurile de: Miss Neptun, Miss Olimp, Miss Mamaia, Miss Costineşti, Miss Eforie Nord etc. şi bineînţeles, titlul Miss Litoral pentru concurenta cea mai apreciată atît de către membrii juriului, cît şi de către cei prezenţi la eveniment.

TURISM ÎN VOGĂ.
Noutatea pe care organizatorii o aduc anul acesta festivalului este gala Fashion TV Summer Awards, prin care se doreşte promovarea serviciilor turistice româneşti de calitate. Astfel, personalităţi ale vieţii publice româneşti vor înmîna premiile pentru cele mai bine cotate hoteluri din categoriile 4*, 3*, 2*, cel mai bun complex hotelier, cel mai bun centru de distracţii şi relaxare, cea mai în vogă plajă, cel mai la modă club şi cel mai bun restaurant. Din regia spectacolului vor face parte un yacht şi un elicopter cu care se vor crea momente surpriză spectaculoase.

NEWS


ASEARĂ MI-AM LUAT BASMA. Recent au intrat în moda internaţională basmalele legate sub bărbie ca la noi în bătătură sau înnodate la ceafă. "vinovaţi" de noul trend sînt Jean Paul Gaultier, Paul Smith şi Dolce&Gabbana. Bine, acum nu vă imaginaţi că vedetele care au dat buzna să-şi cumpere băsmăluţe dau banii pe orice petic. Baticurile se achiziţionează de la celebra firmă hermes, unde o bucată de mătase frumos colorată costă vreo 200 de lire sterline. Publicaţia britanică telegraph a acordat un spaţiu generos subiectului, întrebîndu-se retoric dacă este tocmai de bun gust şi cool să umbli pe stradă îmbrobodită ca pe vremea bunicii sau, ca să-i cităm, "avînd un aer de ţigancă româncĂ". (O.M.B.)

LAGERFELD, PREMIAT. Cunoscutul designer vestimentar Karl Lagerfeld a primit trofeul mercedes platinium cu prilejul premiilor elle fashion star 2008 din cadrul săptămînii modei de la berlin. Trofeul i-a fost înmînat de top modelul preferat al lui Lagerfeld, Claudia Schiffer. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: miss life & style