x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fata de bulibaşă

Fata de bulibaşă

09 Noi 2007   •   00:00

Pentru fosta Miss Romănia, a arăta superb a insemnat mult in carieră. Look-ul exotic şi mai ales "pectoralii" au fost aceia care au propulsat-o in lumea show-biz-ului.

Pentru fosta Miss Romănia, a arăta superb a insemnat mult in carieră. Look-ul exotic şi mai ales "pectoralii" au fost aceia care au propulsat-o in lumea show-biz-ului. Puţini sunt aceia care ştiu insă că tocmai dimensiunea generoasă a bustului a fost, in adolescenţă, motiv de complexe. "Am trăit intr-o lume in care a trebuit să mă descurc cu acest lucru. In liceu erau foarte puţine colege care aveau săni mai mari. Mie imi era ruşine, stăteam cocoşată, purtam lucruri foarte largi, sutiene şi bustiere strămte", işi aminteşte Nicoleta.

RĂSFĂŢATA. In ultimul timp, Nicoleta se implică total in telenovela "Inimă de ţigan": "Pe primul loc se află rolul Rozei. E cel mai greu rol pe care l-am avut pănă acum. Chiar dacă am doar o replică, mă pregătesc pentru ea şi o fac astfel incăt să nu treacă neobservată. Chiar cănd sunt plecată cu Zsolt, mă găndesc la Roza, incerc s-o inţeleg, să intru mai bine in pielea ei, in lumea ei. Personajul meu e unul matur, in ciuda faptului că este o fată de bulibaşă foarte răsfăţată".

PUNCTUL 1, ANTRENAMENTUL 2. Contrar zvonurilor, Nicoleta spune că nu se-aud clopote de nuntă. Vrea să savureze din plin clipele petrecute alături de Zsolt, iubitul ei, cu care se vede destul de rar, cănd la Bucureşti, cănd la Ciuc. Vor legaliza relaţia atunci cănd vor simţi că e necesar. Pănă atunci, frumoasa Roza are de dat nişte sfaturi celor care vor să arate la fel de bine ca ea: "Am renunţat de mult la dulciuri, la făinoase, la grăsimi. Multe fibre, proteine, vitamine. Mănănc carne la grătar sau fiartă, pastramă, multe salate, fructe şi batoane de slăbit. In plus, pentru pectorali, recomand punctul 1 de la antrenamentul 2: fluturări cu gantere pentru piept - 3 serii x 10-15 repetări cu pauză de 2-3 minute intre serii". Succes!

×
Subiecte în articol: cover story