x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fata de la pagina 3 a cucerit Cambridge-ul!

Fata de la pagina 3 a cucerit Cambridge-ul!

22 Noi 2008   •   00:00
Fata de la pagina 3 a cucerit Cambridge-ul!

O studenta la cursurile primare ale Universitatii din Cambridge a provocat un adevarat scandal printr-o aparitie provocatoare in paginile revistei studentilor, Vivid.



Vivid, revista a studentilor de la Universitatea din Cambridge, a fost lansata in noiembrie 2007, avand un tiraj initial de 200 de exemplare. Ea este distribuita in toate cele 31 de colegii aflate in campusul universitatii.

Despre Vivid, echipa editoriala declara pe site-ul publicatiei, ca este o revista a studentilor total independenta, rezultat al unei discutii la betie.

Revista, care conform redactorilor sai, abordeaza subiecte de satira politica, sub deviza "Viata nu este numai in alb si negru", a devenit populara printre studentii sobrei institutii de invatamant britanice, in urma publicarii unei serii de fotografii debordand de erotism, intitulata "fata de la pagina 3".

In numerele precedente, fetele de la pagina 3 au pozat in tinute provocatoare, intinzandu-se languros pe scaunul presedintelui de consiliu al Cambridge Union, un grup de dezbateri si discutii din cadrul universitatii, sau in biblioteca institutiei.

Ultimul numar al Vivid publica in pagina 3 poza unei studente la Colegiul Homerton, care are o istorie incepand cu secolul XVIII, care, in cadrul oferit de unul din podurile orasului, pozeaza topless, in ciorapi negri, cu o tigareta in mana.

Faptul ca starleta paginii cu numarul 3 este una dintre colegele lor a provocat discutii aprinse printre studenti, acestia considerand ca gestul comis a pus-o intr-o pozitie stanjenitoare si extrem de riscanta pentru cineva care studiaza la una in cele mai bune institutii de invatamant din lume.

Un purtator de cuvant al universitatii a declarat ca institutia nu poate comenta inca evenimentul, deoarece nu au citit ultimul numar al Vivid, dar ca ia in calcul stabilirea unor actiuni care sa previna viitoare manifestari de acest gen, stanjenitoare pentru seriozitatea unui centru de studiu de reputatia Cambridge.

Pe site-ul Vivid este publicat si un material video in care un grup de studente se schimba echipeaza in echipament sportiv intr-un vestiar de fotbal, una din fete umfland lasciv o minge de fotbal.
www.dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: lumea