x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Festivalul apei

Festivalul apei

de Jurnalul National    |    16 Apr 2008   •   00:00
Festivalul apei
Sursa foto: NYEIN CHAN NAING/

Timp de trei zile, locuitorii oraşului Yangon (Myanman) au petrecut la Festivalul apei

Timp de trei zile, locuitorii oraşului Yangon (Myanman) au petrecut la Festivalul apei. Cu acest prilej au avut loc “lupte de stradă” în care oamenii s-au stropit cu apă şi cu pudră, simbolizîndu-se astfel spălarea de păcate. Manifestarea este inclusă în tradiţiile de anul nou pe care le au ţările din Indochina (Myanman, Thailanda, Laos şi Cambodgia).

 

ÎN NOAPTEA NUNŢII: Mireasa sfioasă s-a dovedit a fi bărbat

Un fermier german cere anularea căsătoriei după ce a aflat în noaptea nunţii că mireasa sfioasă este, de fapt, bărbat. Wolfgand Zober (55 de ani) din Naumburg a declarat că n-a avut timp de întîlniri, aşa că a căutat o nevastă pe internet. Şi a găsit-o. O chema Randy Victoria şi avea 38 de ani. Cei doi s-au întîlnit, iar bărbatul era foarte încîntat că tînăra are cunoştinţe despre întreţinerea unei ferme, informează Ananova. Zober povesteşte că înainte de că- sătorie n-a avut relaţii intime cu “domnişoara”: “Doar ne-am sărutat”. În noaptea nunţii a aflat crudul adevăr: “Mi-a spus că are penis şi că îl cheamă Ralf. Am fost devastat”. Singurul adevăr al poveştii era că “mireasa” avea doi copii numai că era tatăl şi nu mama lor. (A.V.P.)

 

 

MARILYN MONROE: Sex oral de 1.500.000 de dolari

O înregistrare video de 15 minute în care Marilyn Monroe apare făcînd sex oral cu un bărbat necunoscut a fost vîndută la New York, în Statele Unite, pentru suma de 1,5 milioane de dolari (937.000 de euro), informează The Sun. Înregistrarea în alb şi negru datează din anii ’50, de dinainte ca Marilyn să devină celebră. Noul proprietar al filmuleţului vrea să-l ţină departe de ochii publicului, pentru a nu strica reputaţia divei hollywoodiene. (A.V.)

 
 

MOTOR!Demi Moore filmează în România

Trei vedete de prim rang de la Hollywood se vor afla în România în această primăvară. Este vorba despre Woody Harrelson, Demi Moore şi Josh Hartnett, care vor filma în Studiourile MediaPro din Buftea pentru producţia “Bunraku”, un film fantastic în regia lui Guy Moshe. “Bunraku” prezintă aventura unui ţigan nomad (Josh Hartnett) care, plecat să se răzbune, se trezeş te în mijlocul unei confruntări de proporţii mai mari decît anticipase. Distribuţia este completată de Demi Moore în rolul sclavei unei căpetenii de războinici, care o forţează să-l ia în căsătorie, şi de Woody Harrelson, în rolul unui barman. Acţiunea este plasată într-un univers inedit, asemănător celui din Sin City, care îmbina elemente din teatrul de păpuşi, benzi desenate, desene animate şi jocuri video. Fosta soţie a lui Bruce Willis, Demi Moore, este cunoscută pentru rolul din “Striptease”, dar şi pentru celebra copertă a revistei Vanity Fair, cînd a pozat goală şi gravidă. Woody Harrelson a fost nominalizat la Oscar pentru “Scandalul Larry Flynt”, în timp ce Josh Hartnett a jucat în filme precum “Pearl Harbor”. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: magazin