x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Figuranţii

Figuranţii

27 Iul 2007   •   00:00

Morocănosul şi sarcasticul actor Andy Millman (interpretat de Ricky Gervais, cel pe care il cunoaştem din serialul difuzat de TVR 2 - The Office, a renunţat la serviciu in căutarea averii şi celebrităţii.

Morocănosul şi sarcasticul actor Andy Millman (interpretat de Ricky Gervais, cel pe care il cunoaştem din serialul difuzat de TVR 2 - The Office, a renunţat la serviciu in căutarea averii şi celebrităţii. El şi prietena lui cea mai bună - Maggie, de asemenea actriţă puţin cunoscută, pot fi văzuţi adesea impreună. Credeţi că e simplu să stai tot timpul pe platouri lăngă adevăratele vedete, fără ca tu să fii nimic mai mult decăt un figurant? Nu chiar!

ROLURI SERIOASE. După atăţia ani de figuraţie, Andy Millman este disperat şi face tot ce-i stă in putinţă ca să-şi găsească de lucru ca actor adevărat. S-a săturat să fie folosit drept "decor" şi vrea şi el roluri serioase, cu replici pe măsură, intocmai precum starurile. Ştie că nu e un artist excepţional şi ştie că in punctul acesta al carierei mai are multe de invăţat. Dar e convins că e urmărit de ghinion şi din cauza asta pierde rol după rol şi se pune in situaţii jenante! Neşansa lui o reprezintă contracandidaţii de renume, printre care şi… De Niro! Â

După succesul internaţional inregistrat de "The Office", presiunea asupra lui Ricky Gervais şi Stephen Merchant, ambii implicaţi in aceste seriale, a fost mare. Trebuiau să găsească un succesor pe măsură după povestea "The Office". Şi iată că le-a reuşit din nou! "Figuranţii" a avut succes.Â

INVITAŢI. Picanteria seriei este asigurată, intr-o proporţie considerabilă, şi de guest staruri celebre precum Ben Stiller, Kate Winslet şi Samuel L. Jackson, care dau savoare intregului show tv.

×
Subiecte în articol: serial