x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui Jim Carrey a impresionat juriul de la "American Idol" (VIDEO)

Fiica lui Jim Carrey a impresionat juriul de la "American Idol" (VIDEO)

23 Ian 2012   •   16:25
Fiica lui Jim Carrey a impresionat juriul de la "American Idol" (VIDEO)

Fiica lui Jim Carrey, Jane, a trecut de preselectiile emisiunii-concurs "American Idol", care s-au defasurat in San Diego, juriul format din Steven Taylor, Jennifer Lopez si Randy Jackson fiind incantat de prestatia tinerei, arata Daily Mail.

Jane Carrey are 24 de ani, este chelnerita si are un baiat. Ea a marturisit ca "este dificil sa te faci remarcat in umbra cuiva celebru, pentru ca trebuie sa demonstrezi ca esti mai bun". Jane a mai spus ca participa la "American Idol" pentru ca vrea sa isi gaseasca un rost in lume.

Dupa ce a aflat ca tatal fetei este Jim Carrey, Jennifer Lopez a spus ca il cunoaste pe actor si ca a cunoscut-o si pe ea cand avea doi ani.

"Imi place de tine, imi place vocea, ai potential", a spus Randy Jackson despre Jane. Cantareata, care are si o formatie, The Jane Carrey Band, a interpretat piesa "Something to Talk About". Juriul a fost impresionat, iar tanara va merge la Hollywood pentru a participa la urmatoarea etapa a concursului.

Jane l-a sunat pe tatal ei sa-i spuna vestea buna. Actorul a felicitat-o si i-a spus ca "va fi un an captivant".

Jim Carrey a fost casatorit de doua ori, Jane fiind singurul copil al actorului. Primul mariaj al lui Carrey a fost cu mama lui Jane, chelnerita Melissa Womer, care s-a incheiat in 1995. Actorul s-a recasatorit cu Lauren Holly, insa cea de-a doua casnicie a lui Jim a durat mai putin de un an.

×
Subiecte în articol: muzica jim carrey american idol jane carrey