x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Mr. Bean se intoarce!

Film - Mr. Bean se intoarce!

de Sebastian S. Eduard    |    28 Iul 2006   •   00:00

Ce se intampla cand preotul este inselat de sotie…

Ce se intampla cand preotul este inselat de sotie…

Simpaticul Rowan Atkinson/Mr. Bean revine pe marile ecrane ca Walter Goodfellow, vicarul unei modeste parohii din provincia engleza Little Wallop, care are probleme cu sotia. Si cu fiica. Ei bine, si cu fiul. Si nu numai.

PAROHUL. Walter Goodfellow (Rowan Atkinson), parohul bine intentionat din parohia Little Wallop, este atat de obsedat sa scrie predica perfecta, incat nu baga de seama flirtul sotiei sale, Gloria (Kristin Scott Thomas), cu ingamfatul profesor de golf Lance (Patrick Swayze); de asemenea, nu-si da seama de faptul ca fiica sa, Holly, isi schimba iubitii saptamanal, nici de faptul ca fiul sau cel mic, Petey, este sacul de box al batausilor din scoala. Gloria crede ca viata ei ii scapa de sub control. S-a saturat de cainele vecinilor, care latra intruna, de casnicia ei lipsita de iubire si de escapadele copiilor ei adolescenti - in fiecare seara se roaga pentru salvare. Apare in scena Grace (Maggie Smith), raspunsul la rugaciunile familiei: o doamna in varsta, dulce si cu parul carunt, noua menajera fermecatoare si discreta, care are propria definitie a menajului - si un mod neobisnuit de a rezolva problemele. Un fel de Mary Poppins, dar... altfel.

DISTRIBUTIE. Lansat in Marea Britanie in iarna anului trecut, "O dadaca plina de surprize" a fost destul de bine primit de critici si public. Distributia este una onoranta, pentru ca, pe langa Rowan Atkinson, in film mai joaca nume mari, precum Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Emilia Fox, Liz Smith. Kristin Scott Thomas a si primit un premiu de interpretare pentru rolul din acest film…

VIDEO & DVD
NOUA FRANTA. La mijlocul secolului al XVIII-lea, Franta abandoneaza putin cate putin Canada, iar FranIois, aventurierul, se indragosteste pana peste cap de frumoasa Marie-Loup. In clocotul istoriei, cei doi tineri impart o pasiune pura. In inima unei fresce epice, ei duc o lupta bulversanta si disperata. In fata comploturilor si a tradarilor puse de destin in calea lor, ei doresc sa supravietuiasca, sa se iubeasca si sa dovedeasca faptul ca forta sentimentelor poate triumfa in fata lasitatii oamenilor. Ne aflam intr-un timp in care istoria este o aventura si dragostea, o legenda...

CU DEGETU-N GURA. Faceti cunostinta cu Justin Cobb (Lou Pucci), un adolescent care inca isi mai suge degetul cel mare. Realizand distrugerea totala a casei, a dragostei si a vietii de elev, ii permite ortodontistului sau (Keanu Reeves) sa-l scape de acest obicei prin hipnoza. Justin incepe sa experimenteze cu pastile prescrise, iarba si sex, ca mijloace alternative de a-si depasi anxietatile si a deveni "normal", niciodata realizand ca normal este doar o stare de spirit.

×