x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Neveste pierdute

Film - Neveste pierdute

de Sebastian S. Eduard    |    22 Sep 2006   •   00:00
Film - Neveste pierdute

Doua foarte populare seriale apar pe DVD

Doua foarte populare seriale apar pe DVD Doua DVD-uri speciale apar in aceste saptamani pe piata. Daca va era dor de aventurile nevestelor disperate sau de calatorii naufragiati pe o insula stranie, puteti lua acasa primul sezon…

DIVERTISMENT. Sezonul 1 din "Neveste disperate" contine cinci discuri. Bucura-te de serialul de divertisment, fenomen care a generat aplauzele fanilor si entuziasmul criticilor. "Desperate Housewives" este genul de program de televiziune de o revigoranta originalitate care "creeaza dependenta". Poti petrece noptile alaturi de frumoasele femei din Wisteria Lane, bucurandu-te de fiecare moment al acestui "eveniment saptamanal" care a "aprins" televiziunile din toata lumea. Aceasta prima serie dezvaluie pe deplin "rufele murdare" ale "nevestelor", dar si ale curiosilor lor vecini. Mai mult decat atat, cele cinci discuri cuprind spectaculoase bonusuri, cum ar fi episoade extinse si finaluri alternative.

MISTER. "Lost" ("Naufragiati") apare si el tot intr-un box cu cinci discuri. Creat de J.J. Abrams, cel care a facut si serialul "Alias", "Naufragiati" a devenit un eveniment de televiziune in toata lumea. Izolati pe o insula care contine multe secrete, 48 de oameni trebuie sa fie uniti, daca spera sa ajunga acasa in viata. Prezentat intr-un format widescreen de 5.1 si cu sunet surround, "Naufragiati" este intr-adevar un serial pe care trebuie sa il descoperi.

PE ECRANE
MICUL SPION. In acest film veti face cunostinta cu Alex Rider, un baiat de 14 ani pe care moartea unchiului sau il arunca in lumea spionajului. In cateva zile, el trece de la statutul de elev la cel de spion si incepe sa lucreze pentru MI6. Acest James Bond adolescent are misiunea sa descopere ce se ascunde in spatele generozitatii multimilionarului Herod Sayle, care a inzestrat toate scolile din Anglia cu supercomputere Stormbreaker. Numai Alex Rider poate sa descopere adevarul, dar foarte repede el afla ca viata lui este in pericol. Si se pare ca prima lui misiune o sa fie si ultima...

SILENT HILL. Filmul este povestea unei femei pe nume Rose, care o cauta pe fiica ei, Sharon, printr-un oras foarte straniu si care pare abandonat. Femeia trebuie sa-si salveze copilul care e pe moarte si, din disperare, ajunge intr-un univers alternativ, unde face un pact cu un demon pentru a-si salva fiica. Scenariul este bazat pe jocul video Konami,care este apreciat drept unul dintre cele mai inspaimantatoare jocuri video.
×