x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Rocky Balboa seintoarce!

Film - Rocky Balboa seintoarce!

de Sebastian S. Eduard    |    16 Feb 2007   •   00:00
Film  -  Rocky Balboa seintoarce!

La 61 de ani, Sylvester Stallone intra inca o data in ring

La 61 de ani, Sylvester Stallone intra inca o data in ring

In urma cu 30 de ani, Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone) era un individ fara viitor, angajat al unui camatar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Intr-o buna zi, norocul ii surade: are ocazia de a urca pe ringul de box pentru a-l infrunta pe campionul en-titre Apollo Creed, avand sanse de 1 la 1 milion.

GLORIE. Azi, cand gloria de odinioara a apus, Rocky isi petrece serile povestind intamplari din viata sa clientilor restaurantului al carui patron este - denumit "Adrian’s", dupa fosta sa sotie, decedata, pe care o plange in tacere. Fiul sau, Robert, nu trece nici macar sa-l vada, fiind prea ocupat sa-si traiasca propria viata. Timpul si loviturile incasate l-au slabit pe Rocky, i-au lasat cicatrice, i-au deformat pumnii si i-au luat totul, in afara de istorioarele cu care-si intretine clientii. Insa, in adancul sufletului, Rocky a ramas acelasi - un luptator.

CAMPIONUL. Mason "The Line" Dixon este campionul actual. In ochii publicului, singura sa trasatura distinctiva este usurinta cu care si-a castigat titlul. Avand in vedere ca nu s-a confruntat niciodata cu un adversar cu adevarat egal, chiar si fanii sai il considera un monstru plin de muschi si lipsit de suflet, fara un real viitor in sport. Intr-o zi, o simulare pe computer il pune fata in fata pe ring cu Rocky Balboa in vremurile sale de glorie. Cine ar fi castigat, daca cei doi s-ar fi confruntat in realitate? Loviturile ucigatoare si tehnice ale lui Dixon sau pasiunea si forta lui Rocky? Managerul lui Dixon ii vine ideea de a organiza o confruntare reala intre cei doi, impulsionand astfel cariera clientului sau.

MECIUL. Vestea face furori in randurile fanilor de box. Tuturor li se pare o gluma. Dar pentru Rocky, acum de doua ori mai in varsta decat adversarul sau, meciul este o sansa nesperata de a-si dovedi siesi si celor dragi ca, o data cu trecerea timpului, doar corpul devine mai slab, pe cand sufletul, mai puternic.

VIDEO & DVD
SURPRIZA: VINE POLLY! Regizorul si scenaristul John Hamburg ne prezinta aceasta comedie savuroasa: Surpriza: vine Polly! Cand noua mireasa a lui Reuben Feffer ii da papucii in luna de miere, parasindu-l pentru un instructor de scufundari cu muschi de otel, planurile sale in viata si dragoste se duc de rapa. O intalnire intamplatoare cu o prietena din copilarie, pe nume Polly, il arunca intr-un vartej de sporturi extreme, mancare picanta si salsa… cu consecinte ilare. Poate Reuben, un maniac al controlului, sa se schimbe si sa traiasca clipa?

SHAKESPEARE INDRAGOSTIT. Extraordinara productie cinematografica distinsa cu sapte Premii Oscar - intre care premiul pentru cel mai bun film - o are in rolul principal pe castigatoarea Premiului Oscar pentru cea mai buna actrita Gwyneth Paltrow, in compania unei distributii de exceptie ce ii include pe laureatii cu Oscar Judi Dench, Geoffrey Rush si Ben Affleck. Cand chinuitoarele crize de inspiratie ale lui Will Shakespeare (Joseph Fiennes) il impiedica sa creeze, povestea de dragoste secreta dintre el si frumoasa Lady Viola face ca randurile sa se scrie de la sine, cum nu se mai intamplase pana atunci! Exista insa doua lucruri pe care trebuie sa le afle despre aleasa inimii lui: nu numai ca ea trebuie sa se marite cu altul, dar si ca se da drept barbat pentru a obtine rolul principal in cea mai recenta piesa a lui Will!
×
Subiecte în articol: rocky