x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Filme de pus sub brad

Filme de pus sub brad

22 Dec 2004   •   00:00

VIDEO & DVD
Iata ultimele noutati pe piata VHS si DVD. Va asteptati la altceva decat la filme cu Mos Craciun? Ca si colindele, astfel de filme se vand (sau se inchiriaza) in acest sezon ca painea calda... "Eu sunt Mosul" este o poveste sensibila si foarte comica, un clasic pentru Sarbatori, realizat de Lisa Sanderson, Garth Brooks si Whoopi Goldberg, in care o puteti revedea pe Whoopi Goldberg, alaturi de Mos Craciun, interpretat cu mult talent de catre Nigel Hawthorne. Lucy Culins (Goldberg) este o producatoare cam nevricoasa si plina de mofturi la un post tv de teleshopping care trebuie sa angajeze un Mos Craciun pentru emisiunile de Sarbatori. Nigel Hawthorne este "adevaratul" Mos Craciun care, aflandu-se la finalul contractului de 200 ani, trebuie sa o convinga pe Lucy ca este candidatul ideal pentru inlocuirea lui. O privire comica si deopotriva emotionanta asupra spiritului Craciunului. "Eu sunt Mosul" a aparut atat pe VHS cat si pe DVD. Pe ultimul format, Mosul va aduce si cateva bonusuri: imagine si sunet masterizate digital, meniuri interactive, un interviu cu Garth Brooks, cateva videoclipuri muzicale semnate de acesta, trailer-ele filmului, dar si filmografiile actorilor Whoopi Goldberg, Garth Brooks si Nigel Hawthorne.

Daca vreti sa castigati un DVD de sezon, nu aveti decat sa participati la concursul SMS organizat de Prooptiki si Jurnalul National.
  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2001
  • Genul: Comedie
  • Regie: Peter Werner
  • Cu: Whoopi Goldberg, Nigel Hawthorne, Brian Stokes

    MATRIX, EDITIE COMPLETA
    Pe piata video a aparut "Matrix Collection", un pachet de lux care contine 4 discuri: "Matrix", "Matrix Reincarcat", "Matrix Revolutii" si "Animatrix".

    "Matrix". Thomas Anderson (Keanu Reeves) descopera ca realitatea virtuala nu este un joc, ci o inchisoare. Pamantul e condus de masini si computere ultra-avansate, iar viata umana e folosita drept energie. Lumea in care traim este doar o iluzie. Alaturi de prieteni de incredere, Thomas devine Neo - alesul din profetiile Oracolului.

    "Matrix reloaded". Zion este orasul oamenilor liberi, situat la caldura, spre centrul Pamantului. Este singurul loc liber, dar este atacat de masini. Doar cateva ore si 250.000 de "santinele", programate sa distruga omenirea, vor patrunde si vor nimici Zion-ul. Singura speranta a oamenilor este Neo, "cel Ales".

    "Matrix Revolutions". Masinile invadeaza Zion-ul. Neo, "Alesul", trebuie sa invinga, altfel omenirea va fi distrusa irevocabil. Ultima parte este cea mai agresiva, dar si cea mai dramatica dintre toate.

    "MOSUL CEL RAU"
    In aceasta comedie de sezon, mereu afumatul, dezlanatul si viciosul Willie T. Stokes (Thornton), atunci cand nu face pe Mos Craciun in centrele comerciale, este un spargator de seifuri care da cate o lovitura pe an, in Ajunul Craciunului. Impreuna cu partenerul sau, Marcus, care face pe spiridusul, el pune la cale o mare lovitura. Un pusti de 8 ani crede insa cu incapatanare ca tipul alcoolic in costum rosu care injura tot timpul e chiar Mos Craciun.

    "CAPCANA PENTRU MOS CRACIUN"
    Este Ajunul Craciunului si familia Emerson se pregateste sa mearga la culcare. Micuta Judy vrea sa-i demonstreze fratelui ei mai mare, Brian, ca Mosul exista intr-adevar. Linistea casei e intrerupta de niste bubuieli, iar parintii gasesc in camera de zi un intrus imbracat in costum de Mos Craciun. Ei cheama politia sa aresteze intrusul, insa, curand, isi dau seama de greseala.
  • ×
    Subiecte în articol: craciun moş crăciun matrix