x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiul lui Nicolas Cage, internat la psihiatrie.

Fiul lui Nicolas Cage, internat la psihiatrie.

08 Iun 2011   •   11:35
Fiul lui Nicolas Cage, internat la psihiatrie.

Weston Cage, fiul cel mare al lui Nicolas Cage, a fost transportat, marti, cu ambulanta la un spital din Beverly Hills, pentru o evaluare psihiatrica, dupa o altercatie cu antrenorul lui de fitness. Weston Cage - fiul lui Nicolas Cage si al unei foste iubite a artistului, actrita Christina Fulton - a avut o altercatie cu antrenorul lui de fitness la o cantina din Hollywood, The Framer's Kitchen.

Se pare ca rockerul in varsta de 20 de ani s-a enervat dupa ce antrenorul lui i-ar fi spus ca nu poate comanda ceva care nu se afla pe meniu, iar martorii spun ca parea sa aiba halucinatii, scrie Mediafax. Mai multi politisti au venit la restaurant si, dupa ce i-au spus lui Weston ca daca nu le urmeaza ordinele vor utiliza asupra lui un dispozitiv pentru electrosocuri, reprezentantii legii au fost atat de ingrijorati incat l-au legat si l-au transportat cu o ambulanta la Centrul medical Cedars-Sinai.

El a fost supus unei evaluari psihiatrice in urma careia specialistii vor stabili daca sufera de o tulburare mintala care ii pune in pericol pe cei din jurul sau sau care il determina sa-si faca rau singur. Potrivit unor surse, inainte de conflictul din cantina, Weston s-a certat cu sotia, Nikki Williams - cu care s-a casatorit in aprilie -, muzicianul iesind ca o furtuna din casa cuplului. (foto: entertainmentcelebrity.com)

×