x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Florentina Oprisare centru de sanatate

Florentina Oprisare centru de sanatate

de Adriana V. Paduraru    |    09 Dec 2005   •   00:00
Florentina Oprisare centru de sanatate
MONDEN
Florentina Opris ne indeamna in fiecare dimineata sa facem sport. Dupa ce in urma cu cateva luni prezentatoarea emisiunilor "Sport cu Florentina" si "Sport, dieta si o vedeta" de la Prima TV a lansat un DVD cu exercitii pentru intretinerea abdomenului, acum profesoara are si un centru de sanatate. "Florentina Wellness Club" a fost inaugurat joi, 8 decembrie, iar amplasamentul este in cadrul Business Center Diplomat de pe Strada Sevastopol. "Ideea mi-a venit din dorinta de a impartasi direct si personal din experienta mea acumulata de-a lungul timpului, legata de sport si alimentatie sanatoasa. Am primit foarte multe solicitari pe e-mail de la telespectatori de a deschide un astfel de centru. Aici se vor desfasura doua programe, unul pentru barbati si unul pentru femei. Vor fi doua concepte diferite de ceea ce exista cel putin in Bucuresti fata de modul in care va fi abordat programul de sport si de sfaturi pentru o viata sanatoasa", ne-a declarat Florentina. Programul pentru barbati se numeste RelaXmen si va functiona intre orele 13:00 si 17:00, iar programul pentru femei se numeste VitalWomen si va functiona intre 17:00 si 20:00. Pentru publicul larg, "Florentina Wellnes Club" isi va deschide portile la data de 15 ianuarie 2006.

Vali a cantat pe 2.000 de euro


De curand, Vali Craciunescu s-a intors din Bratislava, Slovacia. Instrumentistul a fost invitat pentru a deschide petrecerea Romaniei din cadrul Festivalului International de Publicitate Golden Drum. Show-ul a fost organizat sub patronajul RAA (Asociatia Romana a Agentiilor de Publicitate) cu sprijinul Kemper Music Romania. In deschidere a cantat Vali, dupa care a mixat Moroe Walker de la Black Eyed Peas. Iar la sfarsit au cantat impreuna. Pentru efortul sau, ex-componentul Spitalului de urgenta a fost rasplatit cu 2.000 de euro. Craciunescu a ajuns la Bratislava cu avionul si a fost cazat la Crown Plata. Atat hotelul, cat si transportul au fost suportate de catre organizator. (A.V.)

Sa vina vacanta!


Devenit de curand director la postul muzical U TV, Dan Fintescu spune ca s-a obisnuit deja cu responsabilitatile acestei functii. Chiar daca orice om viseaza sa ajunga intr-o asemenea pozitie, Fintescu spune ca nu este deloc usor sa fii director. Dimpotriva! Tocmai de aceea fostul prezentator spune ca abia asteapta sa plece in concediu. "Inceputul anului 2006 ma va gasi in Bucovina, intr-o binemeritata vacanta. Voi fi insotit de prietena mea", a declarat Dan Fintescu. (A.V.)

Sexxy, o noua lansare


Chiar daca albumul trupei Sexxy, "Sexxymethal", se afla pe piata de cateva luni bune, lansarea sa oficiala inca nu a avut loc. Ba ca fetele au fost pe Litoral, ba ca Sexxy a trebuit sa sustina cateva concerte peste hotare, de fiecare data s-a gasit cate un motiv pentru a amana lansarea. Insa, dupa ce se vor intoarce din Londra, unde Julia si Claudia au de sustinut un spectacol, "Sexxymethal" va fi lansat. Cu aceasta ocazie va fi prezentat si cel de-al doilea videoclip de pe album - "Treaba mea". "Filmarile au incercat sa reproduca atmosfera anilor ’80. Ne-am distrat de minune, iar la un moment dat am fost vizitati de catre un grup de travestiti, buni prieteni de-ai nostri", ne-a povestit Julia. (Adrian Vaduva)

SA MAI SI RADEM...
Alinuta face glume de 1 aprilie:
- Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod!
Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni.
Alinuta: - Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in garaj!

Doi nebuni au decis sa evadeze din sanatoriu. Dar sanatoriul era imprejmuit de 100 de garduri. In prima noapte ei sar 99 de garduri. In zori unul dintre ei spune:
- Ba, hai inapoi ca am obosit.

- Auzi ma, cainele meu imi simte mirosul de la un km. Ce parere ai?
- Pai, cred ca ar trebui sa te mai speli si tu.

Mergea odata, pe la amiaza, un domn prin parc. Si, deodata, vede pe o banca un batranel care statea si plangea.
- Da ce ai, tataie, ce ai patit, pot sa te ajut cu ceva, te simti rau?
- Nu, nu am nimic, nu am suparari... am o vila la Sinaia, o nevasta de 20 de ani care imi face toate poftele, un cont in Elvetia, am copiii realizati...
- Si atunci ce s-a intamplat, de ce plangi?!?
- Pai, am uitat unde stau!

Doi canibali, un tata si un fiu, discutau. Fiul vede pe cer un avion si intreaba:
- Tata, tata, ala se mananca?
- Nu, fiule, numai miezul...

×
Subiecte în articol: florentina