x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fostul soţ al Sandrei Bullock se însoară din nou

Fostul soţ al Sandrei Bullock se însoară din nou

21 Ian 2011   •   15:41
Fostul soţ al Sandrei Bullock se însoară din nou
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actele de divorţ de Sandra Bullock, că Jesse James s-a şi hotărât să se însoare cu Kat Von D, creatoare de tatuaje cu care a început să se întâlnească imediat după ce s-a despărţit de Bullock.  "Este adevărat. 2010 a fost, de fapt, cel mai bun an din viaţa mea, deoarece m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea. O femeie extraordinară, care a stat lângă mine când toată lumea mi-a întors spatele", a spus James pentru revista People. Kat Von D, pe numele complet Katherine Von Drachenberg, s-a mai întâlnit în trecut cu Nikki Six, basistul trupei Motley Crue.

147653-sandra-bullock-mario-anzuoni.jpgJesse James şi Snadra Bullock au fost căsătoriţi timp de cinci ani. Căsnicia lor a luat sfârşit după ce actriţa a aflat de infidelităţile lui James, imediat după decernarea premiilor Oscar unde Bullock a fost recompensată pentru rolul din "The Blind Side". Jeese James a cerut atunci scuze în public soţiei şi celor trei copii ai săi pentru faptul că expus astfel opiniei publice. Mai târziu, James declara într-un interviu că a fost unul dintre cei mai urâţi oameni din lume din cauză că a demoralizat-o atât de tare pe Bullock în momentele în care cariera ei luase o tendinţă puternic ascendentă. Acum, James se consideră unul dintre cei mai norocoşi oameni din lume. "Nu m-am simţit nicioadtă atât de iubit! Sunt cel mai norocos bărbat din lume!", a scris el pe Twitter.

Nu putem decât să ne întrebăm oare cum se simte Sandra Bullock... Ea pare însă să aibă o tărie mare de caracter şi să suporte situaţia ca o adevărată doamnă. Actriţa a primit o bilă albă din partea publicului când a venit singură la ceremonia Globurilor de Aur, afişând un zâmbet sigur pe sine.

×
Subiecte în articol: sandra bullock jesse james