x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gabriel Torje: Egalul dintre Moldova şi România este ruşinos pentru noi

Gabriel Torje: Egalul dintre Moldova şi România este ruşinos pentru noi

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Feb 2008   •   00:00
Gabriel Torje: Egalul dintre Moldova şi România este ruşinos pentru noi

10:39 • Mijlocaşul naţionalei U21 a României, Gabriel Torje, a declarat, după amicalul terminat la egalitate cu Moldova, scor 0-0, că partida a fost una extrem de dificilă, dar că tricolorii erau obligaţi să obţină victoria pentru că au avut în faţă un adversar mai slab cotat.

Mijlocaşul naţionalei U21 a României, Gabriel Torje, a declarat, după amicalul terminat la egalitate cu Moldova, scor 0-0, că partida a fost una extrem de dificilă, dar că tricolorii erau obligaţi să obţină victoria pentru că au avut în faţă un adversar mai slab cotat.

NEMULŢUMIRE. Torje spune că tricolorii nu au nicio scuză pentru acest rezultat: "A fost un meci greu, dar nu avem scuze. Trebuia să câştigăm, mai ales că Moldova era o echipă inferioară nouă. Aşa se întâmplă uneori în fotbal şi mingea nu vrea să intre în poartă". Fundaşul echipei Benfica Lisabona, Lazlo Sepsi, s-a arătat şi el extrem de dezamăgit de rezultat, dar speră că echipa va învăţa din greşeli: "Sper ca acest egal cu Moldova să ne dea de gândit şi sper ca pe viitor să nu mai facem aceleaşi greşeli". Naţionala U21 a României a terminat, luni, la egalitate, scor 0-0, meciul cu reprezentativa similară a Moldovei, într-o partidă care s-a disputat la Tiraspol.

×
Subiecte în articol: magazin