x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gadget - Noi camere Panasonic

Gadget - Noi camere Panasonic

de Dan Dinu    |    09 Feb 2007   •   00:00
Gadget  -  Noi camere Panasonic

Panasonic lanseaza cele mai compacte camere din lume

Panasonic lanseaza cele mai compacte camere din lume

PANASONIC LUMIX DMC-FX30. Este cea mai subtire camera cu obiectiv de 28 de milimetri wide din lume, cu stabilizator optic de imagine si zoom optic de 3.6 X. Aceasta are un ecran LCD de 6,35 cm si o senzitivitate ISO 1250, toate inghesuite intr-o carcasa de numai 22 de milimetri grosime.

Camerele Lumix au posibilitatea de a-si selecta automat senzitivitatea si timpul de expunere, in cateva fractiuni de secunda, pentru a putea face poze clare in miscare sau obiectelor care se misca foarte repede, fiind o optiune excelenta in cazul in care vrei sa fotografiezi OZN-uri sau copilul neastamparat.

Dimensiunile aparatului sunt de 94.9 x 51.9 x 22.0 mm, iar greutatea de 132 g o face excelenta pentru a o putea purta intr-un buzunar, fara teama ca vei avea nevoie de o curea mai rezistenta.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ3. Este cel mai mic aparat foto din lume cu zoom optic de 10 X. Acesta masoara 105 x 59.2 x 36.7 mm si o greutate de numai 232 g, fiind destul de usor de ascuns in geanta sau in buzunar, stiind ca spatele tau nu va avea de suferit in vacante daca il vei tine la gat. DMC-TZ3 detine, de asemenea, un obiectiv de 28 mm wide, dand fotografiilor posibilitatea de a prinde cadre cu grupuri mari de persoane sau structuri arhitecturale expansive, iar tehnologia proprietara Panasonic numita Mega O.I.S (Optical Image Stabiliser) ofera o claritate a pozelor excelenta, eliminand efectele tremuratului mainilor.

Samsung YP-T9

In sfarsit se pare ca s-a gasit un rival capabil sa concureze si chiar sa detroneze iPod-ul. Dupa mai multe incercari, Samsung lanseaza YP-T9. Acesta este mai mic decat iPod Nano, masurand 8.1 x 3.8 x 0.7 cm, si vine in capacitati de stocare de 2 GB sau 4 GB. Acesta are un ecran vizibil mai mare, color, care poate fi folosit cu succes pentru a vizualiza poze si clipuri, iar interfata aduce aminte mai mult de un telefon mobil in miniatura. Are cinci taste directionale, fiind foarte usor de utilizat pentru navigare, exact ca un iPod.
Pretul pentru versiunea de 2 GB este de 149 $, iar pentru versiunea de 4 GB, pretul este de 199 $, costul celor doua playere fiind asemanator.

NEWS
SONY PSP FIRMWARE 3.10. Detinatorii de Sony Playstation Portable vor fi bucurosi sa auda ca a aparut un nou upgrade pentru firmwareul consolei... sau nu. Ce aduce nou acest upgrade este posibilitatea de a interpreta formatul video MPEG-4 AVC, optiune pentru conservarea memoriei in browser si setari pentru normalizarea dinamica a sunetului. Dar, o data cu aceste upgrade-uri, si securitatea soft-ului a fost imbunatatita, astfel ca downgrade-urile nu mai sunt (din nou) posibile; asta nu este neaparat o problema pentru cei care cumpara jocuri originale. Pentru cei care inca doresc optiuni nonstandard pentru PSP pot ramane la acea versiune "speciala" 3.03.

STETOSCOP PENTRU iPod. Daca esti un meloman convins si prin coincidenta esti doctor sau te invarti in cercuri de persoane care au probleme cu inima si nu vrei sa porti mereu halat alb si un stetoscop invechit la gat, atunci stetoscopul care se ataseaza la iPod este solutia perfecta pentru tine. Aparatul este un stetoscop in adevaratul sens al cuvantului, odata atasat putand inregistra bataile inimii cu o amplificare de 50X, pentru a putea ajusta senzitivitatea aparatului pentru bataile lente ale inimii, pacienti obezi sau medii zgomotoase.
×