x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun GADGET - SonyDSC-T50

GADGET - SonyDSC-T50

de Dan Dinu    |    13 Oct 2006   •   00:00
GADGET - SonyDSC-T50

Camera foto digitala cu touchscreen

La inceputul lunii septembrie Sony a anuntat lansarea aparatului foto DSC-T50 de 7.2 megapixeli, cu touchscreen. Acesta beneficiaza de profilul ingust al seriei aparatelor foto DSC-T si touchscreen-ul lui Sony DSC-N1. Cyber-Shot DSC-T50 are un senzor CCD Super HAD ce beneficiaza de tehnologia Sony Double Anti-Blur si un zoom de 3x, ajutat de un stabilizator optic de imagine. Are o memorie interna de 56 de mega, insuficienta pentru portia zilnica de poze, dar care poate fi marita cu ajutorul anuntatului Memory Stick Duo de la Sony cu pana la 8 giga.

MUZICA SI POZE. Aparatul masoara 95 x 56.5 x 23.3mm, cantareste cu tot cu baterie 170 de grame, iar cu ajutorul acumulatorului InfoLithium NP-FR1 poti face conform standardelor CIPA (Camera & Imaging Products Association) 400 de poze. Noul aparat foto de la Sony se evidentiaza cu siguranta prin LCD-ul de 3.0 inch cu ajutorul caruia poti edita, picta si scrie peste poze direct din aparat. De asemenea, datorita ecranului LCD Touchpanel s-au eliminat toate butoanele directionale, omniprezente pana acum pe langa afisaj, setarile si navigarea putand fi facute simplu cu ajutorul stylus-ului, exact ca la un PDA.

Camera va fi disponibila in Europa in luna octombrie si are o optiune chiar interesanta: poti selecta muzica pe care sa o redea in timpul slideshow-urilor cu poze, o metoda excelenta de a-ti enerva prietenii si familia.

Acumulatori AA pe USB

USBCELL a inventat un set de baterii care se reincarca pe USB. Acesti acumulatori arata si sunt ca si niste baterii reincarcabile numai ca in partea de sus acestea au un port USB care se conecteaza la un calculator normal sau la un laptop pentru a se reincarca, scapand astfel de incarcatoare care nu incap in priza sau lipsa acestora la nevoie. Bateriile se incarca in 5 ore in proportie de 90%. Firma USBCELL a facut versiuni si pentru baterii de 9V, pentru telefoane mobile si chiar pentru baterii AAA, care au un design foarte interesant, avand in vedere ca marimea acestora este mai mica decat portul USB; acestea au o mufa usb plianta.

News

PROVOCAREA LINUX OSD. Comunitatea Neuros s-a aliat cu un magazin online pentru a lansa o provocare programatorilor entuziasti. Acestia au pus in vanzare un dispozitiv ce actioneaza momentan ca un media player si au afirmat ca cine va reusi sa programeze firmware-ul consolei va primi premii de la 500$ la 1.000$, in functie de tipul acesteia, astfel incat un browser foto pentru site-ul de arhivare al pozelor Flickr va aduce fericitului castigator 600$ iar un browser pentru site-ul YouTube sau Google Video va aduce programatorului, care va reusi, 1.000$. Implementarea Voip in consola va aduce decat 500$ castigatorului.

DISNEY ARE MEDIA PLAYER. Avand in vedere ca deja avea un mp3 player, un CD player si un radio AM/FM cu alarma, binecunoscuta companie Disney s-a hotarat ca are nevoie si de un media player portabil. Playerul creat de compania lui Walt Disney are un ecran LCD de 2.2 inch color si o memorie interna de 512 MB cu posibilitatea de a mari spatiul de stocare cu ajutorul unui card SD. Gadgetul suporta filme in format WMV si muzica in formatele mp3 si WMA precum si poze in format JPEG. Singurul lucru prin care se remarca playerul este design-ul butoanelor de navigatie, care are forma personajului animat Mickey Mouse.
×