x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Galactica Raluca

Galactica Raluca

24 Aug 2007   •   00:00

"Nu o să-mi inchid telefonul, dar nici nu o să mă duc in fiecare dimineaţă să cumpăr ziarele şi nici n-o să caut să mă uit la toate jurnalele de ştiri căt sunt in concediu. O să iau pur şi simplu o pauză mică"

Cum ai petrecut de ziua ta?

A fost o zi minunată, nu doar pentru că a fost ziua mea, dar chiar am petrecut-o aşa cum mi-am dorit. Am primit atăt de multe telefoane de la atăt de multă lume... E frumos să descoperi că atăt de multă lume işi aduce aminte de tine şi că ai prieteni mulţi.

Ce cadouri ai primit?

Anul acesta a fost unul "roşu", pentru că majoritatea cadourilor au această culoare, inclusiv florile pe care le-am primit. Iar darurile sunt frumoase, indiferent ce primeşti, pentru că in primul rănd e frumoasă surpriza. Fiecare cadou in parte e o surpriză, aşa că nu are cum să nu te bucure.

A fost un cadou pe care ţi l-ai fi dorit, insă nu l-ai primit?

De obicei nu mă găndesc că mi-aş dori un cadou anume, pentru că imi plac foarte mult surprizele. Aşa că nu fac o listă, s-o bifez ulterior. Mă bucur de fiecare cadou in parte şi de faptul că oamenii dragi mie s-au găndit la mine de ziua mea.

Ce sport nu-ţi place/nu inţelegi?

Am să vorbesc doar despre aspectele din sport care nu-mi plac, deoarece de inţeles pănă la urmă poţi inţelege orice. Nu sunt un fan al boxului feminin, pentru că eu consider că femeilor nu le stă bine cu mănuşile de box in măini, cărăndu-şi pumni cu nemiluita. Iar anul acesta nu mi-a plăcut nici Turul Franţei - prea mulţi ciclişti au fost descoperiţi dopaţi... şi chiar intre favoriţii la căştigarea trofeului...

In ultima vreme se poartă şi arbitri femei in meciurile de fotbal. Pe cănd şi comentatori de acelaşi sex?

Probabil va sosi şi ziua aceea. Nu e insă o intrecere, un meci de fotbal memorabil va rămăne aşa, indiferent de ce "voce" l-a comentat. Toată lumea işi va aduce aminte golurile spectaculoase, fazele antologice, driblinguri de vis şi mai puţin de "vocea" care l-a comentat....

Ce partidă din Champions League ţi-ar plăcea să comentezi?

Bineinţeles una in care să joace echipa mea favorită, Real Madrid.

Unde pleci in concediu?

Am să incerc să-mi incarc căt mai mult bateriile in concediu şi să mă detaşez de lucrurile pe care le fac de obicei. Voi pleca la mănăstirile din nordul Moldovei - mi-au mai rămas căteva de vizitat. Apoi mă voi duce la mătuşa cu care toată familia spune că semăn leit. O săptămănă care va trece mult mai repede decăt mi-aş dori.

"Nu o să-mi inchid telefonul, dar nici nu o să mă duc in fiecare dimineaţă să cumpăr ziarele şi nici n-o să caut să mă uit la toate jurnalele de ştiri căt sunt in concediu. O să iau pur şi simplu o pauză mică"

Locaţie: INTRO

Stilist: Enikö Szanto

×
Subiecte în articol: cover story