x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Blay a lăsat Dinamo. Merge la Timişoara

George Blay a lăsat Dinamo. Merge la Timişoara

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Ian 2008   •   00:00
George Blay a lăsat Dinamo. Merge la Timişoara

14:37 • Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti s-au înţeles, luni, pentru transferul fundaşului ghanez George Blay la gruparea bănăţeană. Poli Timişoara s-a înţeles şi cu jucătorul în privinţa contractului, urmând ca transferul să se realizeze zilele viitoare.

Cluburile Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti s-au înţeles, luni, pentru transferul fundaşului ghanez George Blay la gruparea bănăţeană. Poli Timişoara s-a înţeles şi cu jucătorul în privinţa contractului, urmând ca transferul să se realizeze zilele viitoare.

IMAGINE. Născut pe 7 august 1980, Blay este fundaş dreapta şi a jucat în cea mai mare a carierei în Belgia, la Standard Liege (1997-2002), KV Mechelen (2002-2003) şi La Louviere (2003-2006). În vara anului 2006, ghanezul s-a transferat la Dinamo la cererea antrenorul de atunci, Mircea Rednic, şi în primul sezon a disputat 31 de jocuri în tricoul alb-roşu. În actuala ediţie de campionat, Blay a fost utilizat în numai nouă jocuri, fiind în conflict cu Walter Zenga, cel care a pregătit echipa între etapele 7 şi 16. În această iarnă, africanul a întârziat mai multe zile la reunirea lotului dinamovist, ajungând în România abia după ce lotul antrenat de Cornel Ţălnar a plecat în cantonamentul din Cipru. Acesta s-a pregătit în ultima perioadă alături de echipa a doua a clubului.

×
Subiecte în articol: magazin