x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Germanul Patrick Helmes i-a dedicat câinelui său decedat golul înscris în poarta Angliei

Germanul Patrick Helmes i-a dedicat câinelui său decedat golul înscris în poarta Angliei

21 Noi 2008   •   00:00

Internaţionalul german al formaţiei Bayer Leverkusen, Patrick Helmes, i-a dedicat câinelui său, decedat în luna octombrie, golul marcat, miercuri, în meciul amical pierdut în faţa reprezentativei Angliei, scor 1-2, informează cotidianul Bild.



Helmes a intrat în joc la începutul reprizei secunde şi a egalat în minutul 63, profitând de neînţelegerea dintre Terry şi portarul Carson. După ce a înscris, atacantul a ridicat privirea şi o mână spre cer dedicând golul fostului său câine, decedat luna trecută.

Helmes şi iubita sa, Sarah, ţineau enorm la Emmy, un golden-retriever care a avut probleme la rinichi de când s-a născut. Situaţia căţeluşei s-a agravat, iar Helmes a fost nevoit să o interneze în clinica de urgenţă din Duisburg. Din păcate, medicii nu au putut să o mai salveze şi au eutanasiat-o.

"Câinele meu era ca un copilaş pentru mine. Când am pierdut-o am plâns toată ziua", a povestit Helmes. Nefericitul moment s-a petrecut în 25 octombrie şi, chiar dacă golul marcat, miercuri, în poarta Angliei nu a însemnat, practic, nimic pentru echipa sa, Patrick a ţinut să-i dedice reuşita fostului său "copil", aşa cum a făcut-o şi la golurile marcate în ultimele două etape din Bundesliga.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea