x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gigi Becali: Lăcătuş ori ia campionatul, ori pleacă

Gigi Becali: Lăcătuş ori ia campionatul, ori pleacă

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Feb 2008   •   00:00
Gigi Becali: Lăcătuş ori ia campionatul, ori pleacă

11:11 • Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că antrenorul Marius Lăcătuş va fi demis în cazul în care roş-albaştrii nu se vor clasa la finalul sezonului pe o poziţie care să le permită accesul în Liga Campionilor.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că antrenorul Marius Lăcătuş va fi demis în cazul în care roş-albaştrii nu se vor clasa la finalul sezonului pe o poziţie care să le permită accesul în Liga Campionilor.

TIPIC GIGI. Becali a recunoscut acest lucru într-o emisiune televizată: "Am mai mare încredere în Lăcătuş, pentru că Lăcătuş este mai de calitate decât Olăroiu ca şi caracter. Dar dacă nu ia locul unu sau doi, nu îl mai salvează nimeni nici pe Lăcătuş". Miliardarul a dezvăluit că are aşteptări mai mari de la Lăcătuş decât de la Hagi, în ciuda faptului că în vara trecută a investit în transferuri mai mult decât acum: "Pentru Hagi am dat 9 milioane de euro, pentru Lăcătuş maxim 2,5 milioane sau 3 milioane. Numai Dayro Moreno e luat cu bani. Ceilalţi sunt împrumutaţi cu opţiune de cumpărare pe care o vom exercita peste şase luni. Dar şi aşa nu vor depăşi 4-5 milioane de euro". După 19 etape, Steaua se află pe locul 4, la 8 puncte de liderul CFR Cluj şi la 3 puncte de ocupanta locului 2, Rapid.

 

×
Subiecte în articol: magazin lacatus