x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gigi Becali - Scurt tratat de strategie electorală, pentru laşi şi sclavi

Gigi Becali - Scurt tratat de strategie electorală, pentru laşi şi sclavi

03 Iun 2008   •   00:00

Domnul George Becali a fost invitat la "Naşul". Se pare că şi Radu Moraru a fost invitat la "Naşul", noi nu, deşi am fost subiect de discuţie. Am citit pe la alţii.



Domnul George Becali a fost invitat la "Naşul". Se pare că şi Radu Moraru a fost invitat la "Naşul", noi nu, deşi am fost subiect de discuţie. Am citit pe la alţii. Hotnews.ro.

Ne place de domnul George Becali. Îl admirăm pe domnul George Becali. Doar pentru insistenţa sa în a ne deprinde cu modernitatea faptului că nişte buzunare pline pot genera şi idei în consecinţă ar trebui să ne plece pălăria de pe creştete în semn de recunoştiinţă. În cazul în care suntem purtatori de asemenea obiecte vestimentare desuete. Azi nu sîntem.

Pentru cei nededicaţi la ale politicii numele amintit mai sus este un doar alint de scenă, al mai televizatului Gigi Becali. Gigi Becali ajută oameni în nevoie, precum îi şade bine unui bun creştin, cu idei samaritene. Gigi Becali merge pios pe Muntele Athos, se şi întoarce. Gigi Becali cînta versete la volanul Maybach-ului.  Are conduită, are morală, are zvîc. Şi dacă veni vorba de sinonime, ei bine, da, Gigi Becali e actul de caritate. În carne şi oase.

A construit case. În Vadu Roşca. Pe aceleaşi pămînturi n-a putut a plămădi conştiinţe. Ingraţi, oamenii locului nu l-au votat. Gigi Becali a declarat că toţi românii sunt niste laşi. Extrapolînd, Radu Moraru a susţinut ideea într-un gest destul de libidinos. Locuitorii din Vadu Roşca sunt doar nişte sclavi. Vinovăţia unei astfel de orînduiri sociale anacronice ar fi în portofoliul celor care îi ademenesc cu bani, fapte pe care desigur interlocutorul său nu le-a făcut şi nu le va face niciodată.

Dezamăgit profund de laşitatea noastră, scîrbit de sclavia "morariană" în care ne ducem traiul, Gigi Becali anunţă, ca şi războinic, viitorul luminos. Strategia campaniei de transferuri din intersezonul alegerilor se va baza pe selectarea cîtorva aleşi care vor beneficia de o investiţie de cîte un milion de euro per bucată cap de căciula. Logica e simpla. Sună a licitaţie. "Dacă ăia cumpără voturi cu un milion ăştia vor da cinci şi aşa vor fi aleşi!"


Gigi Becali se face că ne dă pîine. Circul i-a rămas doar lui Radu Morar. Aşteptăm.

×
Subiecte în articol: magazin gigi becali gigi becali