x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gloria Reuben rezolvă cazuri misterioase

Gloria Reuben rezolvă cazuri misterioase

08 Iun 2007   •   00:00

Nominalizată la Emmy, Gloria Reuben (cunoscută telespectatorilor din serialul "Spitalul de urgenţă") se intoarce pe micile ecrane ca Brooke Haslett, un agent FBI care nu este prea incăntat să lucreze cu o tănără ale cărei abilităţi ciudate, de medium, le ajută să localizeze persoanele dispărute.

Caterina Scorsone (Once a Thief, Power Play) are un rol opus faţă de cel al lui Reuben - ea este Jess Mastriani, un agent incepător, de 21 de ani, partenera lui Brooke. Jess este adusă in agenţie cănd abilităţile ei de medium o fac să obţină un număr-record de dovezi, rezolvănd astfel multe cazuri neelucidate. "Brooke este genul de personaj pe care mi-am dorit să-l interpretez. Este o femeie talentată profesional, dar are in acelaşi timp viaţă personală şi aventuri amoroase", a spus Reuben.

"ANTECEDENTE". Gloria Reuben a captivat audienţa cu o interpretare convingătoare in rolul asistentei Jeanie Boulet din serialul dramatic "ER/Spitalul de urgenţă". A mai jucat in: "Homicide: Life on the Street", "The Agency" şi "Law & Order: Special Victims Unit". Reuben a apărut, de asemenea, şi intr-o serie de filme de lungmetraj, printre care "Timecop", "Inferno", cu Ray Liotta, şi "Shaft". La răndul său, Caterina Scorsone a mai lucrat la serialele: "Shock Treatment", "Once a Thief" şi "Power Play", pentru care a fost nominalizată la Premiul Gemini, echivalentul canadian al Premiilor Emmy, pentru "Cea mai bună actriţă intr-un rol secundar dintr-un serial dramatic". "The Third Miracle", cu Ed Harris, "Borderline Normal", "Teen Knight" şi "Strike!" sunt numai căteva din filmele de lungmetraj in care Caterina a jucat.


News



Capra vecinului. Proverbul "Să moară şi capra vecinului" este pus in practică şi la Hollywood, nu numai pe plaiurile mioritice. Sophia Bush, actriţa pe care telespectatorii o pot urmări in "Ruleta destinului", a fost mai mult decăt incăntată că Paris Hilton a ajuns la inchisoare. Motivul: se pare că aceasta din urmă i-a "suflat" soţul Sophiei.


Final. Filmările pentru serialul "Om sărac, om bogat" se află pe ultima sută de metri. Echipa se pregăteşte deja să filmeze ultimele episoade, iar actorii dau viaţă aventurilor care incheie povestea Prodanilor şi Maximilor. Plini de emoţie şi de amintiri frumoase, actorii din distribuţia serialului trăiesc aceste momente cu bucuria că au reuşit să ducă la final un astfel de proiect provocator, dar şi cu multă nostalgie pentru clipele petrecute impreună. "Ne şi bucurăm, pentru că vom putea relua alte proiecte sau ne vom putea intoarce acasă, dar, in acelaşi timp, ne este şi foarte dor de tot ceea ce am trăit impreună", mărturiseşte Claudia Ieremia, cea care i-a dat viaţă Ilenei. Care este deznodămăntul poveştii "Om sărac, om bogat"? Fanii serialului mai au de aşteptat pănă să afle acest răspuns, pentru că, deşi filmările se apropie de final, serialul continuă in această vară la Pro TV. Din 11 iunie, serialul va fi difuzat o dată pe săptămănă, in fiecare luni, de la ora 17:45.

×
Subiecte în articol: serial