x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Go Zara!", un fel de "Go, Forrest, go!"

"Go Zara!", un fel de "Go, Forrest, go!"

de Sebastian S. Eduard    |    13 Oct 2006   •   00:00
"Go Zara!", un fel de "Go, Forrest, go!"
(Rauta)CIZME
Credeam ca o data cu sezonul festival si terminarea programului social "Litoralul pentru tonti" vom scapa de reportajutele de duminica pe care televiziunile de stiri ni le baga pe gat pe post de informatii "exceptionale". Ma refer la cretinismele de genul "Unde a mai dansat Basescu".

Saptamana trecuta, ne spune Realitatea TV, Basescu - presedintele tarii, pentru cine nu stie - a dansat intr-un restaurant din Brasov. El "si-a insotit sotia pe ringul de dans" si a performat "o ora intreaga", "pana cand s-a retras, catre orele 23:00". Daca Basescu ar fi avut piciorul lui Tariceanu, "cojones-urile" tatalui Dacianei si coloana vertebrala (ne referim la propria coloana vertebrala, nu la alta), atunci poate-poate stirea ar fi fost importanta din punctul de vedere al primpacientului Nicolaescu. Dar asa... pe cine sa intereseze?

Interesant a fost totusi ca escapada de sambata a fost, probabil, descarcarea in urma scandalului "Go Zara!". Ca sa ne exprimam mai academic. Zice un coleg: "Ar trebui sa fim multumiti ca suntem o tara mica si avem un astfel de presedinte, mai destept decat cel al Statelor Unite". "K.O.rect, desi mai toata lumea are un presedinte mai tare decat cel al Statelor Unite", spun eu, carcotas. Cu exceptia statelor care nu au presedinti, ci regi. Norvegia, de exemplu. Udrea stie!

(…) Daca Basescu ar fi avut piciorul lui Tariceanu, "cojones-urile" tatalui Dacianei si coloana vertebrala (ne referim la propria coloana vertebrala, nu la alta), atunci poate-poate stirea ar fi fost importanta din punctul de vedere al prim-pacientului Nicolaescu"

×