x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gogoaşa cu gaură

Gogoaşa cu gaură

de Anca Stanescu    |    19 Aug 2008   •   00:00
Gogoaşa cu gaură

Această piţipoancă pare a fi constipată. Altfel nu se explică aşezarea în poziţie de tragere a aerului... în piept. Oare nu i-o fi funcţionat iaurtul laxativ? Parcă ar avea crampe la stomac. Şi pare c-o doare destul de tare.Această piţipoancă pare a fi constipată. Altfel nu se explică aşezarea în poziţie de tragere a aerului... în piept. Oare nu i-o fi funcţionat iaurtul laxativ? Parcă ar avea crampe la stomac. Şi pare c-o doare destul de tare.

Dar nu atît de mult ca pe fusta ei, care e în mare suferinţă. Biata ţesătură e întinsă la maximum: o dor probabil toate cusăturile şi întăriturile. Săraca ţinută stă să plesnească. Din cauză că e cu vreo trei numere mai mici decît poartă gogoaşa înfuriată din imagine. După cum puteţi observa, are şi o gaură în mijlocul ţinutei vestimentare. Să se vadă mai bine colăceii de la burtică şi de pe şolduri. Cu puţin mov, cum îi stă bine oricărei Pitzi prăjite în uleiuri bronzante, pampuşca noastră s-a aşezat la calorifer, să se mai umfle puţin şi să stea cu tot cu cerceii cu inimioare la dospit.

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi