x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „Hamu” a ajuns în liga secundă din Germania

„Hamu” a ajuns în liga secundă din Germania

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2008   •   00:00
„Hamu” a ajuns în liga secundă din Germania

14:42 • Fostul portar al Stelei, bielorusul Vasili Hamutovski, s-a înţeles cu formaţia germană de liga secundă Carl Zeiss Jena, unde va evolua până în vara anului viitor, potrivit ediţiei online de luni a publicaţiei Kicker.

Fostul portar al Stelei, bielorusul Vasili Hamutovski, s-a înţeles cu formaţia germană de liga secundă Carl Zeiss Jena, unde va evolua până în vara anului viitor, potrivit ediţiei online de luni a publicaţiei Kicker.


CARIERĂ. Hamutovski a fost în probe în ultimele zile în cantonamentul echipei din Turcia, iar antrenorul lui Carl Zeiss Jena, Henning Burger, s-a decis să-l păstreze în lot, după ce s-a consultat şi cu cei din conducerea clubului. Tehnicianul a afirmat că este mulţumit de evoluţia portarului pentru că a acumulat experienţă în cupele europene şi un avantaj pentru el este că ştie şi limba germană. Potrivit presei germane, Hamutovski a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2009. Internaţionalul din Belarus a evoluat la Steaua între 2003 şi 2005, şi a mai evoluat la echipe precum Metalist Harkov sau Tom Tomsk. Carl Zeiss Jena ocupă penultimul loc în liga a doua germană, cu 13 puncte după 17 meciuri.

×
Subiecte în articol: magazin