x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hannibal, primii ani

Hannibal, primii ani

12 Oct 2007   •   00:00

După trei filme din seria Hannibal - "Tăcerea mieilor" (1991), "Hannibal" (2001) şi "Dragonul roşu" (2002), iată că acum avem parte de un nou "episod" - "Hannibal: In spatele măştii". Rolul principal este jucat de tănărul actor francez Gaspard Ulliel.

După trei filme din seria Hannibal - "Tăcerea mieilor" (1991), "Hannibal" (2001) şi "Dragonul roşu" (2002) - in care rolul principal a fost atribuit lui Anthony Hopkins (fără a mai socoti şi producţia "Manhunter" (1986)), iată că acum avem parte de un nou "episod" - "Hannibal: In spatele măştii". Rolul principal este jucat de tănărul actor francez Gaspard Ulliel.

MONSTRUL. Aceasta este povestea anilor de formare a monstrului Hannibal Lecter. Copilul Hannibal supravieţuieşte ororilor frontului de est şi scapă de ocupaţia sovietică pentru a se refugia in Franţa cu văduva unchiului său, o frumoasă şi misterioasă japoneză, descendentă a Doamnei Murasaki Shikibu, autor al poveştii lui Genji. Grija şi bunătatea acesteia il fac să inţeleagă amintirile groaznice ale războiului. In căutarea celor care i-au ucis sora, el găseşte mijloacele de a-i intălni pe monştrii nelegiuiţi care l-au schimbat pentru totdeauna şi retrăieşte alături de ei experienţele de pe frontul de est. Treptat, el ii conduce pe aceşti criminali de război spre autocunoaştere, in timp ce propria sa natură incepe să iasă la lumină.

Pentru scenele deosebit de dure, filmul este interzis in sălile de cinema celor sub 18 ani. Acest lucru s-a intămplat nu numai in Romănia, ci şi in alte ţări in care s-a lansat filmul, precum Filipine, Irlanda, Marea Britanie, Germania, Canada, Coreea de Sud.

×
Subiecte în articol: film hannibal