x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hugh Jackman şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Hugh Jackman şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

22 Apr 2009   •   00:00
Hugh Jackman şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Actorul australian Hugh Jackman, starul seriei "X-Men", şi-a lăsat, ieri, amprentele în cimentul de la Hollywood, alături de cele aparţinând unor legende ale cinematografiei precum Humphrey Bogart, John Wayne şi Marilyn Monroe, potrivit AFP, citată de Mediafax.

Hugh Jackman şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor pe o dală de ciment proaspăt în faţa teatrului Grauman, o sală de cinema celebră situată în inima Hollywood-ului, capitala americană a celei de-a şaptea arte, în nord-vestul oraşului Los Angeles.

Jackman şi-a amintit cu această ocazie de prima lui călătorie pe acest bulevard, făcută împreună cu soţia lui, spunând că Grauman a fost prima clădire celebră din Los Angeles pe care a vizitat-o. În timpul acelei vizite, el şi-a comparat palmele cu amprentele mâinilor regretatului actor Peter Sellers.

"Iar acum, 12 ani mai târziu, sunt din nou aici", a declarat actorul australian în timpul ceremoniei.

"Este un moment în care orice actor se simte umil. Te uiţi în jos, la toate numele de aici, de la Fred Astaire la Cary Grant, Clint Eastwood, Al Pacino, Steve McQueen, John Wayne, şi te gândeşti la toţi aceşti oameni ale căror nume au fost imortalizate, iar apoi îţi spui că şi tu îţi vei înmuia mâinile în cimentul ud", a mărturisit Hugh Jackman.

Peste două săptămâni, actorul australian va putea fi văzut pe afişul filmului "X-Men de la Origini: Wolverine", în care va relua rolul celebrului mutant Wolverine, care se luptă cu ceilalţi mutanţi răi care încearcă să controleze lumea. Wolverine, un mutant dotat cu zece lame de oţel care îi ies din articulaţiile degetelor, este unul dintre cele mai populare personaje din benzile desenate care au stat la baza francizei "X-Men". Până în prezent, au fost realizate trei filme din seria "X-Men", care au obţinut în total încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial.

Hugh Jackman, în vârstă de 40 de ani, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). El a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia lui de pe Broadway şi a fost prezentatorul galei premiilor Oscar din 2009.

Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994.

Desemnat "cel mai sexy bărbat în viaţă" al anului 2008, de revista People, Jackman este căsătorit şi tată a doi copii.

×
Subiecte în articol: magazin jackman hugh jackman