x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iftimoaie

Iftimoaie

29 Iun 2007   •   00:00

Ionuţ va accepta să lupte cu Ghiţă doar după ce va primi 100.000 de euro

  • E mai greu in ring sau "La bloc"?

Fiecare muncă are dificultatea sa. In ring este mai greu, pentru că acolo eşti tu singur impotriva celui cu care te lupţi, la filmările pentru "La bloc" munca este chiar de echipă, iar responsabilităţile şi satisfacţiile sunt impărţite.

  • De ce ai acceptat să joci in acest serial?

Iubeam dinainte grupul cu care lucrez acum şi imi doream să fac parte din echipă. Este şi ocazia cea mai potrivită pentru a-mi face ucenicia in actorie, un domeniu care mă atrage foarte mult. Sunt la inceput, dar sper să "fur" căte ceva de la fiecare dintre "blocatari". Am in jurul meu oameni valoroşi, cu care este foarte uşor să lucrezi şi inveţi căte ceva printre hohote de răs şi zămbete. E un mod plăcut de lucru.

  • Care sunt punctele forte ale personajului interpretat?

In serial, sunt un tip foarte nehotărăt, tocmai de aceea rămăn mereu "cu botul pe labe". Nu pot să aleg intre fetele care mă plac şi pace! Cu fiecare dintre ele mă simt bine, mă distrez, vorbesc căte-n lună şi-n stele, dar cănd vine vorba să iau o decizie in legătură cu o relaţie stabilă, sunt pierdut! La acest sector, JR nu seamănă deloc cu mine. O să incerc eu să-l mai invăţ căte ceva despre viaţă, poate o să vrea să asculte sfaturile mele… dar e greu să-l schimbi, mai ales că el este incă in căutarea propriei filozofii de viaţă. Nu este o misiune imposibilă să-l joc pe JR. Invăţ şi "fur" foarte multe lucruri de la intreaga echipă "La Bloc" şi o să fiu numai ochi şi urechi la repetiţii şi la filmări.Â

  • Cum ai reacţionat cănd ai văzut că trebuie să te săruţi cu altcineva?

Atunci am descoperit ce in-seamnă "sărutul artistic"...

  • Care dintre rolurile de luptător, dansator, manechin şi actor ţi se potriveşte cel mai bine?

Moda face parte din trecutul meu, dansul a fost o mare provocare, actoria cred că va fi viitorul, iar luptele sunt un mod de viaţă! Concluzia? Mă voi lupta me-reu ca să fiu un bun actor!

  • Care sunt cei mai buni luptător din Romănia?Â

Sincer aş fi dorit ca aici să fac o listă lungă, insă, din păcate, la categoria grea suntem DOAR doi: eu şi Daniel Ghiţă..., iar ordinea vreau să o las in seama fanilor. La categorii mai mici viitorul este un pic mai cu speranţe!

  • Pe cănd o intălnire intre tine şi Daniel Ghiţă?Â

Intr-o emisiune la Sport.Ro acesta din urmă a declarat că-mi oferă 100.000 euro că să lupt cu el... Răspunsul meu a fost "să vină cu banii şi facem meciul". Acest lucru nu s-a mai intămplat.

×
Subiecte în articol: vedete