x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ilinca Vandici sub lupă

Ilinca Vandici sub lupă

de Oana-Maria Baltoc    |    27 Feb 2009   •   00:00

Vedeta Antena 2 este sigură că nimeni şi nimic nu poate sta în calea iubirii.



  • Povesteşte-ne câte ceva despre formatul emisiunii ce debutează chiar la 1 martie şi pe care o vei prezenta la Antena 2. 
La "Stele sub lupă" vor fi invitate trei sau patru vedete, care vor avea şansa de a-şi alege singure temele de discuţie şi vor alege o serie de întrebări la care pot răspunde sau nu. Este singura emisiune de acest gen din România. Vom avea parte şi de multe momente artistice, muzică, distracţie, cam tot ce îşi doreşte lumea să vadă la final de săptămână. O emisiune ce are toate ingredientele necesare unei seri reuşite pentru cei care ne vor urmări.

  • Ca persoană publică, ce părere ai despre teoria conform căreia orice tip de publicitate, fie ea negativă sau pozitivă, este binevenită?
Teoretic vorbind, ştiu că se merge pe premisa asta, dar nu sunt omul care să-şi pună la cale campanii de PR, să mă gândesc să rămân oricum, bine sau rău, în atenţia presei. Mă deranjează că s-au scris foarte multe răutăţi şi nu pot să fiu de acord cu o imagine creată de unii şi percepută de întreaga lume ca fiind imaginea mea, când nu este deloc aşa.

  • De-a lungul timpului ai pozat în mai multe reviste dedicate bărbaţilor. Ai poza şi nud?
Nu sunt dispusă să pozez nud. Deocamdată. Şi nu ştiu dacă o voi face vreodată. Dacă voi lua însă decizia asta, cu siguranţă va fi în momentul în care cariera mea în televiziune va fi foarte solidă. 

  • Recent, în emisiunea "Un show păcătos", ai luat peste picior vedetele de Dorobanţi, care îşi poartă genţile de firmă în binecunoscutul stil "braţ frânt". Ce le transmiţi celor care te încadrează taman în categoria pe care ai ridiculizat-o?
Am vorbit atunci despre toată lumea şi nu numai despre vedete. Iar celor care cred asta despre mine le spun că nu frecventez acel gen de locaţie şi că-mi ţin geanta fie pe umăr, fie de... toarte. În funcţie de model!

  • Statutul de persoană publică ţi-a pus la încercare relaţia pe care o ai cu Alin Cocoş? 
Nimeni şi nimic nu-mi pune relaţia în pericol. Ea va dura şi va fi frumoasă atât timp cât eu şi Alin vom simţi asta. Relaţia nu a fost afectată în mod direct de presă sau de cele scrise în ziare, însă nu e tocmai uşor şi nici plăcut să citeşti aproape zilnic nişte neadevăruri la adresa ta, iar lucruri care ar fi trebuit să fie intime sunt speculate şi exagerate de unii doar de dragul senzaţionalului.

  • Înţeleg că de mică te-a pasionat arta teatrală. Care e ultima piesă de teatru pe care ai văzut-o?
Dansul şi teatrul sunt pasiunile mele, recunosc. Însă nu vreau să urmez o facultate de teatru, acest lucru îl aveam în gând înainte să termin liceul. În momentul de faţă, cariera în televiziune înseamnă totul pentru mine şi îmi voi concentra întreaga energie înspre asta. Iar ultima piesă de teatru văzută a fost "Burghezul gentilom".

×
Subiecte în articol: vedete