x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In cautarea lui Fat-Frumos

In cautarea lui Fat-Frumos

09 Dec 2004   •   00:00

PUNCTUL PE "G"
Zece metode sigure pentru a-ti gasi alesul, la indemana oricui

Saptamana aceasta dam cuvantul sexologului. "Secrete pentru fete: 10 indicii fabuloase despre cum il poti gasi pe Fat-Frumos" este un capitol al cartii "Supersex", aparuta la Editura Litera International si semnata Tracey Cox.
SEBASTIAN S. EDUARD

Click pentru a mari imaginea
N-o fi ea Ileana Cosanzeana, dar sigur vrea un Fat-Frumos
Tot ceea ce face el este foarte pretios in descifrarea felului sau de a fi sau ar putea fi. Toate aceste gesturi si semnale spun mult mai multe decat ai crede la prima vedere. Asa ca deschide ochii si invata sa citesti printre randuri…

ISI ATINGE FATA. Oamenii au tendinta sa isi atinga nasul sau sa-si astupe gura cu mana atunci cand mint. In mod inconstient aceste gesturi au fost invatate o data, asa ca mainile noastre inca se indreapta catre fata atunci cand mintim. Incerci sa-ti dai seama daca este singur sau nu? Daca lasa ochii in jos atunci cand te uiti la el, isi atinge nasul cu mana si priveste in podea fiind si foarte agitat, atunci este clar ca indruga numai minciuni. Altii incearca frecvent sa-ti abata atentia prin anumite atitudini care sa te distraga. Exact in acel moment o sa inceapa sa isi netezeasca cutele de pe camasa. Priveste-i incheieturile si palmele. Daca sta cu palmele in sus si, prin urmare, cu incheieturile expuse, inseamna ca nu iti ascunde nimic.

ARE CAINE. Inseamna ca este obisnuit sa puna pe primul loc nevoile celor din jur (adica ale tale) si sa curete caca de catel si smocurile de par, asa ca nu poate fi un obsedat de curatenie (un defect care iti taie cheful de sex). Si fii atenta la rasa de catel pe care a ales-o. Este un Rottweiller/Alsacian/Fang … infricosator care face spume la gura si se smuceste din lesa? Iubeste-ma, iubes-te-mi cainele inseamna ca admira calitatile acestuia, adica este preocupat de parada masculinitatii sale (de altfel este cunoscut ca sindromul omului mic sau al penisului infim). Chiar si din cea mai amabila interpretare tot ar rezulta ca este tipul grabit - nu chiar recomandat pentru un preludiu lent si senzual. Daca este un pudel spilcuit la capatul lesei, el ar putea fi la cealalta extrema, adica avand latura feminina un pic prea dezvoltata. Cel mai indicat tip: cel care cocoloseste un maidanez simpatic. Acesta nu numai ca arata o sanatoasa lipsa de respect pentru aparente, dar pretuieste carisma (da, si cateii o au), ceea ce inseamna ca este capabil sa se uite dincolo de evidente pentru a-ti gasi partile sexy mai putin etalate.

NU ESTE BRAD PITT. Daca nu este nemaipomenit de aratos inseamna ca nu este asaltat de femei care sa-si preseze trupurile de al lui. Asa ca este foarte probabil ca el isi va folosi timpul si energia pentru a le face fericite pe cele care il vor. Miroase… dumnezeieSte. Mirosul este unul dintre indicatorii atractiei dintre voi si cu cat ti se pare ca miroase mai seducator, cu atat mai complementari ati putea fi din punct de vedere genetic.

ESTE ERECT. Scoate-ti din minte chestia aia, ma refer la pozitia trupului sau! O postura neeleganta este un indicator al lenei. Daca sta in picioare cu umerii spre spate si cu burta trasa, nu este o hahalera, ba chiar manifesta dorinta sa faca un efort. O postura corecta arata si incredere in sine.

ESTE AMUZANT. Oricine poate rade de propria-i persoana. In afara patului are constiinta de sine dezvoltata. Umorul lui autodepreciativ indica clar faptul ca nu se ia foarte in serios si ca nu este egocentric.

VORBESTE DOUA LIMBI STRAINE. Este suta la suta un mit, ceea ce se spune despre italieni/francezi ca ar fi cei mai buni amanti dintre toti, dar il poti taxa cu plus daca el vorbeste si o alta limba in afara de cea materna. Reprezinta o dovada de inteligenta si de disponibilitate la efort: este dornic sa munceasca mult daca il asteapta o recompensa. Un indiciu fabulos pentru un iubit de lunga durata!

CUM CONDUCE? Nu are rabdare si sufera de mania intrecerii pe sosea? Lasa-l in pace! Va fi un iubit nerabdator pe care nu-l va interesa decat destinatia finala (orgasmul lui) si neinteresat de calatoria in sine (de regula, exact cand iti vine tie). Daca este vitezoman, urca-te in masina, dar pune-ti centura de singuranta: inseamna ca ai de-a face cu un tip pasional, adept al sexului de placere, gratuit. Fereste-te de soferii care conduc mai incet chiar decat bunica-ta - pana si ei i-ar placea nitica actiune!

CUM MERGE? Daca merge foarte repede inseamna ca are locuri unde sa se duca, oameni pe care sa-i intalneasca si simtul tintei de atins. Acest lucru se va resimti in pat astfel: fie va fi nerabdator, va schimba pozitiile de 65 de milioane de ori intr-o partida, crezand ca toate drumurile duc la actul sexual in sine. Sau este plin de incredere si aventuros: ceea ce denota ca este dornic sa experimenteze noi pozitii. Oricare ar fi situatia, este genul de barbat cu care ar trebui sa faci sex prin toata casa, nu numai in dormitor. Mmmm, delicios!

CARE ESTE RUTINA LUI ZILNICA? Tipul care este atat de prins intr-o rutina, incat isi iese din pepeni numai daca in loc sa prinda trenul de 6:03, se vede nevoit sa il ia pe cel de 6:05, reprezinta mari semne de intrebare din punct de vedere sexual. Este robotizat si ingrozitor de previzibil: sunt mari sansele sa faca dragoste in acelasi fel, de fiecare data (si nici sa nu te gandesti sa te muti cu un centimetru mai incolo, caci se va intreba daca nu cumva s-a intamplat ceva rau).

.

Cine e Tracey Cox si "Supersex"?
Click pentru a mari imaginea
Tracey Cox este una dintre cele mai cunoscute experte in sexologie din lume care a combinat munca de scriitor cu cea de prezentator tv. A participat la show-uri tv ca "Sub acelasi acoperis" sau "Pe cine vrei sa intalnesti".

Licentiata in psihologie, Tracey a fost editor la revista Cosmopolitan si a semnat editoriale in Glamour. Prima sa carte, "Hot Sex", a fost un mare succes, motiv pentru care Tracey Cox a scris "Hot Relationships, supersex and superflirt".

Rezultatul? Un bestseller care s-a vandut in 120 de tari. Acum, Tracey intra si pe piata romaneasca, iar volumul poarta numele "Supersex" (Editura Litera International).
×
Subiecte în articol: inseamna