x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

31 Iul 2008   •   00:00

LUPTE CASNICE - In ring cu Raluca Sandu
Acum trei ani au trecut prin saptamina oarba, carele-a aratat drumul spre Starea Civila. Astazi, Raluca Sandu trebuie sa-l lumineze pe Todd Medina in patru zile. Vrea sau nu vrea sa ramina alaturi de el?



LUPTE CASNICE - În ring cu Raluca Sandu
Acum trei ani au trecut prin săptămîna oarbă, carele-a arătat drumul spre Starea Civilă. Astăzi, Raluca Sandu trebuie să-l lumineze pe Todd Medina în patru zile. Vrea sau nu vrea să rămînă alături de el? Dacă nu, el îşi ia jucăriile, adică proiectele de săli de sport, şi zboară peste Ocean. De ce ar mai vreasă rămînă Todd alături de o femeie care s-a îndepărtat, conform spuselor lui, din ce în ce mai mult de normalitatea unei căsnicii? De ce îi mai cere ei o şansă? Suferă cumva de masochism sau l-a lăsat vederea din cauza bătăilor date şi încasate în ring? A citit prea multe poveşti cu pămpălăi? Încurcate mai sînt căile luptătorilor... (A.S.)

TRENDI-FLENDI - La lumina becului ecologic
Hainele Corinei nu vor îmbătrîni niciodată în dulap! Cîntăreaţa îşi scoate toate ţoalele pe care le găseşte în şifonier, iar apoi le pune pe ea. Dacă n-aţi înţeles, asta se cheamă stil la superlativ! Ce mai contează că o fustă verde defilează lîngă un trenci gri, iar pe cap se lăfăie un batic roşu? Totu-i foarte atent conceput, iar o atare ţinută se obţine în ore de gîndire. Oare Corina se priveşte în lumina becurilor ecologice pe care le foloseşte? Sau acestea sînt cam slăbuţe? (A.S.)

×
Subiecte în articol: pitzi