x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

01 Aug 2008   •   00:00

OF, OF, CåZNICIE! - Supararile unui artist
Ion Dichiseanu nu doreste sa joace “partitura” din seria filmelor “Singur acasa”. Chiar daca soata-i a parasit domiciliul conjugal, actorul refuza sa admire peretii propriei locuinte. El s-a specializat in... Ioana, fiica sa. Isi petrece tot timpul alaturi de ea, insotind-o la cumparaturi si la diverse emisiuni. Insa, cind vine vorba despre viitoarea fosta nevasta, se face negru. Cica i-ar fi blocat si accesul la contul bancar comun. Acum, in perioada vacantelor?



OF, OF, CåZNICIE! - Supărările unui artist
Ion Dichiseanu nu doreşte să joace “partitura” din seria filmelor “Singur acasă”. Chiar dacă soaţa-i a părăsit domiciliul conjugal, actorul refuză să admire pereţii propriei locuinţe. El s-a specializat în... Ioana, fiica sa. Îşi petrece tot timpul alături de ea, însoţind-o la cumpărături şi la diverse emisiuni. Însă, cînd vine vorba despre viitoarea fostă nevastă, se face negru. Cică i-ar fi blocat şi accesul la contul bancar comun. Acum, în perioada vacanţelor? (A.S.)

POFTå ŞI CUI DE PUS - I-o ieşi italianului combinaţia?
Combinaţii de trei (blonde, brune sau roşcate) luate cîte-o vară. Sau măcar cîte-o seară. Afaceristul Mirco ar putea să ajungă olimpic la matematică, aşa de specializat este în numărătoarea damelor. Ultimul rezultat i-o indică pe Ramona Gabor, sora majoră (de un an) a Monicăi Columbeanu. Vizualizarea s-a petrecut cu ocazia unei prezentări de modă. Însă surpriză! Soaţa lui Iri nici nu vrea s-audă de o atare poveste de amor. Chipurile, Mirco este prea aventurier pentru sora ei, el fiind pasionat de operaţiunea de înşiruire a femeilor ca pe mărgele. Ce s-ar face Ramona fără experienţa (de soră) a Monicăi? (A.S.)

CUCERIRE - Costiţă a bătut Poponeţu’
Poponeţ s-a lăudat că are “femeia cea mai tare”. În opinia lui, Anna Lesko. Nici n-a apucat bine să se bucure de “succes”, că a şi fost detronat! Costi Ioniţă are o femeie şi mai tare! Miss Bulgaria. Pe care a cucerit-o  profesional şi emoţional cu o manea sută la sută mioritică. Dacă n-a reuşit cu Shakira, s-a mulţumit şi cu o blondă din vecini. Nu ne mai rămîne decît să aşteptăm zilele în care poponeţii show-bîzului mioritic o vor cuceri pe Angelina Jolie sau pe Jessica Alba. (C.I.)

BARONI MUZICALI - Laudă-mă, gură... că etnică sînt!
Atît de des cîntă live, încît simt nevoia să bată cu putere toba de fiecare dată cînd se întîmplă “minunea”. Este vorba despre Roxana şi Elena sau, pe scurt, trupa Etnic. Recent, ele au tras adînc aer în piepturile încăpătoare şi au pus-o de-o cîntare în emisiunea “Tonomatul de vacanţă”. Din spatele lor, managerul Radu Baron s-a lăudat, ca de obicei, cu performanţa realizată. El se jură că artiştii sînt promovaţi strict pe baza activităţii profesionale. Mai lasă-ne, Baroane, cu minciunele dulcegi! De cînd ouăle vopsite, ţoalele cumpărate, fiţele prea des arătate sau orele de bronz sînt indicatorii trudei artistice? (A.S.)

×
Subiecte în articol: pitzi