x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

02 Aug 2008   •   00:00

NESTIRE IN NESTIRE - Rocsana Marcu se incurca in minciuni
Draga Rocsana, te rugam sa nu ne mai jignesti inteligenta! De la o posta se vede ca “stirea” despre ce ti s-a intimplat in vacanta ta pe Coasta de Azur e o mare facatura.



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Rocsana Marcu se încurcă în minciuni
Dragă Rocsana, te rugăm să nu ne mai jigneşti inteligenţa! De la o poştă se vede că “ştirea” despre ce ţi s-a întîmplat în vacanţa ta pe Coasta de Azur e o mare făcătură. Unui ziar i-ai declarat că ai văzut-o pe plaja de la Club 55 pe Brigitte Bardot, însoţită de o armată de cameramani şi fotografi. Cică actriţa “filma” pentru o nouă producţie. Află de la noi că B.B. apare într-adevăr într-un film produs în 2008, dar doar în imagini de arhivă (conform imdb.com). În alt ziar ai dres-o că ai stat la soare pe aceeaşi plajă pe care a filmat Bardot “Şi Dumnezeu a creat femeia”. Dacă tot minţi, hotărăşte-te cum o faci, fetiţo! (D.C.)

MISTER... “X” - Aspiratorul de femei stă încă ascuns
Cică a apărut un “misterios” om de afaceri, care deţine cel mai nou (şi totodată cel mai scump) model de Ferrari. O maşină unicat în România, care costă peste zece miliarde de lei vechi. Să vedeţi ce-or să dea buzna piţipoancele! Să probeze schimbătorul de viteze sau bancheta din spate. Sau măcar să se pozeze lîngă autoturism, în vreo parcare, să “moară duşmancele” de ciudă că ele n-au aşa fotografii. Numai că aici este problema. Bomboana de pe capotă e faptul că posesorul bijuteriei pe patru roţi vrea, chipurile, s-o ţină ascunsă. Păi, cum vine asta? Circulă cu maşina acoperită cu prelata? (C.I.)

CE IDEE BUNĂ! - Oana Zăvoranu, în bikini la Parlament!

Întrebată dacă, odată aleasă deputat, va renunţa la bustiere şi fuste scurte, Oana Zăvoranu a lăsat să se înţeleagă că n-are de gînd să-şi schimbe stilul. “Domnul preşedinte mi-a făcut această propunere pentru ceea ce sînt eu, cu tot cu vestimentaţie, cu tot cu machiaj şi nu mi-a cerut nici o secundă să mă schimb”, a spus Oana. “Da, domnule, va veni în bikini”, a spus, în glumă, Vadim Tudor. Mai în glumă, mai în serios, nu-i o idee rea. Măcar aşa vom fi siguri că nu mai doarme nimeni în Parlament (C.I.)

EN FRANCE! - Cine mai pleacă la Paris?
Ce de vedete dîmboviţene pe malurile Senei! Divele se vor călca pe bătături în Oraşul îndrăgostiţilor! Nici n-a născut încă, dar a programat botezul! Nicoleta Luciu îşi va creştina copilul la Paris, iar Ileana Pescariu se mărită în week-end. Tot la Paris. Ileana îşi va uni destinul cu iubitul ei, Cătălin Badiu, în capitala Franţei. Viitorul soţ al prezentatoarei este un medic german de origine română. Cei doi erau logodiţi şi planificau de cîţiva ani să se căsătorească, dar, spun ei, pînă acum nu au avut timp. Dacă-i bal, bal să fie! Ileana va purta o rochie scurtă de mireasă, de la Armani, evident o piesă scumpă. Ce păcat însă că nu vor avea timp de shopping!

×
Subiecte în articol: pitzi