x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

07 Aug 2008   •   00:00

Nestire in nestire - “Pierdut nume.Ofer recompensa”
Devenita celebra sub numele Magda Ciumac sau Magda lu’ Tolea, “senzatia verii”, femeia care a bagat isteria in romanii pasionati de cazul Elodia, va ramine, cel mai probabil, fara “nume de scena”.



Neştire în neştire - “Pierdut nume.Ofer recompensă”
Devenită celebră sub numele Magda Ciumac sau Magda lu’ Tolea, “senzaţia verii”, femeia care a băgat isteria în românii pasionaţi de cazul Elodia, va rămîne, cel mai probabil, fără “nume de scenă”. Încă soţul ei, luptătorul K1 Anatolie Ciumac a cerut în procesul de divorţ nu doar custodia copilului lor şi apartamentul proprietate comună, ci şi ca Magda să revină la numele de fată. Curioşi cum o să se prezinte de-acum înainte senzaţionala, în direct? Margareta Asiminicesei! Nu-i aşa că e un nume frumos, cu rezonanţe rurale? Doar că noua identitate nu prea se mai potriveşte cu manelele, ci mai degrabă cu muzica populară!

Şi asta cîntă?! - Kristine se dă la fundul mării
N-am auzit-o cîntînd o notă, dar casa ei de discuri (RBA) pretinde că e cîntăreaţă. Blondă, bună, cu nume nemţesc, Kristine (căci despre ea este vorba), auziţi!, şi-a descoperit o nouă pasiune – scufundările. Adică s-a terminat cu pasiunea pentru muzică şi vrea acu’ pe fundul mării! Fetiţo, dacă tot faci şi şcoală ca să te scufunzi, ai grijă să nu deschizi gura în apă, cu gîndul la “vocalize”. Fauna marină este protejată prin lege şi n-am vrea să auzim că ai stresat căluţii de mare!

×
Subiecte în articol: pitzi