x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

11 Aug 2008   •   00:00

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Mariana vorbeşte, vorbeşte, vorbeşte...
Fostei doamne Moculescu, Mariana, îi place tare, tare mult să-şi vadă faţa în ziare. Ne-a înnebunit cu telenovela croşetată pe scenariul împărţirii locuinţei cu Horia Moculescu, cu partajatul electrocasnicelor, cu vînătăile fiicei lor, Nidia, cu certurile, injuriile, oalele sparte şi rufele spălate în public.



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Mariana vorbeşte, vorbeşte, vorbeşte...
Fostei doamne Moculescu, Mariana, îi place tare, tare mult să-şi vadă faţa în ziare. Ne-a înnebunit cu telenovela croşetată pe scenariul împărţirii locuinţei cu Horia Moculescu, cu partajatul electrocasnicelor, cu vînătăile fiicei lor, Nidia, cu certurile, injuriile, oalele sparte şi rufele spălate în public. Cînd s-a prins femeia că nu mai prinde circul, a dat-o pe un subiect "romantic": povestea ei de amor cu un italian misterios. Cireaşa de pe tort este anunţul cu jumătate de gură al unei nunţi, în decembrie. Deocamdată probează rochii de mireasă. Iar dacă nu se mai ţine nunta are motiv să mai bălăcărească un bărbat!  

SFATUL GHIOCULUI - Lilişor, mai speri sau nu la prinţişor?
Studiu de caz: Lili Sandu. Cîntăreaţă consumată, actriţă mediocră, figură mondenă ştearsă. Mai cunoscută publicului pentru relaţia (încheiată) cu portarul Bogdan Stelea, decît pentru succesele personale. Asta nu-i interzice însă dreptul la fericire. Sentiment la care a vrut să tragă cu ochiul apelînd la o clar­vă­ză­toare, despre care nu ştim dacă era chiar adevărata fiică a adevăratei mama Omida. Din diplomaţie sau din milă, învîrtitoarea de ghioc i-a prezis lui Lili un viitor mult mai roz decît aceasta ar fi sperat. Se referea oare la culoarea unei viitoare garderobe?

×
Subiecte în articol: pitzi