x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

15 Aug 2008   •   00:00

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Coarne duble de miliardar
Cine umblă cu mai multe riscă să primească una bucată de corniţe tocmai din Saint Tropez! Cadoul estival a încununat ţeasta miliardarului Fernando Enciu, aflat mereu în căutare de noi orizonturi erotice.



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Coarne duble de miliardar
Cine umblă cu mai multe riscă să primească una bucată de corniţe tocmai din Saint Tropez! Cadoul estival a încununat ţeasta miliardarului Fernando Enciu, aflat mereu în căutare de noi orizonturi erotice. Cine au fost ge­neroasele? Loredana de la Trident şi amica ei, siliconată în ţîţe şi-n fund, Adelina. Ambele au sorbit din potirul bogătaşului. Ambele s-au luat de braţ ca nişte şcolăriţe şi au decis să ia lecţii de vară în Saint Tropez, pe iahturi, în compania unor englezi cu stare. Ameţite de succes, ele s-au apucat să-şi trîmbiţeze "afacerile de aşternut" peste tot. Ce să le faci, dacă s-au săturat fetele de aerul de Dorobanţi? (A.S.)

LA MODĂ - O blondă bine bătută
După ce s-a lăudat în stînga şi-n dreapta cu viaţa ei sexuală nemaivăzută, Simona Sensual a suferit o bătută casnică "obişnuită". "Mahăru’", iubitul ei violent, o vrea acum înapoi. Însă blonda s-a decis: nu mai există drum de întoarcere. Pentru a se reface, vrea să se relaxeze la maximum în viitorul apropiat. Oare de unde îşi va lua vacanţă Sensuala? De la sala de fitness, cosmetică şi masaj? Că alte acti­vităţi nu ştim să desfăşoare! Sau să le punem la socoteală şi pe cele de primit scatoalce din ultima perioadă? (A.S.)

×
Subiecte în articol: pitzi