x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

16 Aug 2008   •   00:00

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE – Madonna la 50 de ani
Pentru că îi este atît de greu să fie ea însăşi, Andreea Spătaru dă dintr-una într-alta. După ce a făcut ca Marilyn Monroe la o petrecere, ea o va mima pe Madonna în această seară într-un club de pe Litoral.



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE – Madonna la 50 de ani
Pentru că îi este atît de greu să fie ea însăşi, Andreea Spătaru dă dintr-una într-alta. După ce a făcut ca Marilyn Monroe la o petrecere, ea o va mima pe Madonna în această seară într-un club de pe Litoral. Prilejul este oferit de ziua de naştere a cîntăreţei, care a ajuns la juma’ de secol. Mai cu o băuturică, mai cu un scandal, mai cu o rătăcire (de) morală, toate condimentate cu o ameţitoare înşiruire de masculi şi chiar... "mascule". Ce-i drept, în ultimii ani, elanul i s-a domolit, iar Madonna a intrat la casa ei. Ale cărei ţîţîni se cam zguduie. Oare le va imita silitoarea Andreea Spătaru pe toate astea? Începutul e dificil, dar sigur se descurcă ea! (A.S.)

GREU LA DRUM! - Şi la benzinărie, şi tîrziu acasă
Cine-a zis că Ilinca Vandici nu-l poate (pre) găti pe Cocoş pentru o cină romantică? Nu, blonda nu şi-a pus şorţul de gospodină ca să dea gata un borş, ci s-a orienat spre o benzinărie. Acolo a savurat, împreună cu iubitul ei, un meniu dătător de tandreţe. Ghiftuit, Cocoşelul a început să o sărute cu foc, topindu-se de plăcerea caloriilor acumulate în decor de gaze şi carburanţi. Unde-i amor adevărat nu-i tocmeală de hrană musai preparată în oalele de acasă... (A.S.)

×
Subiecte în articol: pitzi