x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info Sufletul Comerţului 21 iulie 2007

Info Sufletul Comerţului 21 iulie 2007

de Eliza Dumitrescu    |    21 Iul 2007   •   00:00
Info Sufletul Comerţului 21 iulie 2007

Lansarea primului rebranding după 12 ani al imaginii LA Galaxy se asociază cu meciul de debut al lui David Beckham, recent achiziţionat de echipa din "Oraşul Ingerilor".

NATURALEŢE DE LA SISTER. Contul Gosser este de acum la Sister&Co, o dată cu promovarea de către agenţie a noului ambalaj al berii austriece. Pentru prima dată in regiune intr-un ambalaj de un litru, berea Gosser beneficiază de o campanie care pune accentul pe ambalajul cu design minimalist şi tonic. De aici a venit ideea printurilor găndite de Sister ca forme ce se pierd intr-un peisaj care păstrează amprenta inceputurilor. Sloganul campaniei este: "De o naturaleţe desăvărşită". Campania se desfăşoară pănă la sfărşitul lunii iulie pe tv, in presă şi in retail prin materiale la punctul de vănzare.

COMUNICARE PENTRU LUX. Colaborarea dintre agenţia de PR Pleon Graffiti şi Chronolink s-a realizat pănă in prezent pentru marca Rolex şi continuă acum şi pe segmentul de bijuterii prin comunicarea mărcii Mikimoto pentru care Pleon Graffiti va organiza evenimente pentru presă, va gestiona managementul relaţiei cu presa, va oferi suport pentru proiectele de responsabilitate socială ale companiei şi consultanţă pentru proiectele de sponsorizare.

REBRANDING CU BECKHAM. Lansarea primului rebranding după 12 ani al imaginii LA Galaxy se asociază cu meciul de debut al lui David Beckham, recent achiziţionat de echipa din "Oraşul Ingerilor". Noul logo al echipei a fost realizat de agenţia SME Brands in colaborare cu Adidas. Echipamentul rebranduit va debuta in teren in timpul meciului in care LA Galaxy ii va intălni pe cei de la FC Chelsea azi, 21 iulie, la The Home Depot Center din campusul Universităţii din California. Noul echipament Adidas are pe jerseul cu două stele brodate reprezentănd cele două cupe MLS creasta de "Quasar" a LA Galaxy ca o emblemă, alături de cele trei dungi Adidas pe măneci.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului