x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Irina Schrotter deschide "Prêt-à-Porter" Paris 2010

Irina Schrotter deschide "Prêt-à-Porter" Paris 2010

25 Ian 2010   •   00:00

În aceste zile, Irina Schrotter se află la Paris pentru a participa la cel mai mare targ de prêt-à-porter din Europa, Prêt-à-Porter Paris, în cadul secţiunii Atmosphere d'Hiver dedicată exclusiv creatorilor de acest gen.



Evenimentul se desfăşoară în perioada 23-26 ianuarie la Porte de Versailles şi reuneşte peste 1.500 de branduri şi designeri din 45 de ţări, dar şi 1.100 de jurnalişti de modă.

Deşi participă de ani buni la acest târg întorcându-se de fiecare dată cu contracte importante, Irina Schrotter a avut parte în acest an de o surpriză plăcută din partea organizatorilor care i-au oferit spaţiul pentru standul casei sale de modă chiar la intrarea principală în VIP Paris Hall. Acest lucru reprezintă o premieră pentru reprezentanţii designului românesc la Paris, în anii precedenţi firmele de la noi plângându-se de faptul că produsele lor erau expuse în locaţii unde ajungeau prea puţini vizitatori.

Decizia organizatorilor francezi de a promova astfel un brand românesc în cadrul elitei creatorilor de prêt-à-porter din întreaga lume prezenţi la secţiunea Atmosphere d'Hiver din cadrul târgului se pare că a fost luată în urma vizionării colecţiei toamnă-iarnă 2010-2011 realizată de Irina Schrotter şi echipa sa, colecţie ce va fi lansată cu această ocazie la Paris.

×
Subiecte în articol: magazin