x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Irlanda caută antrenor. Să fie Trapattoni?

Irlanda caută antrenor. Să fie Trapattoni?

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Feb 2008   •   00:00
Irlanda caută antrenor. Să fie Trapattoni?

13:10 • Tehnicianul italian Giovanni Trapattoni a ajuns la un acord de principiu pentru a prelua naţionala Irlandei din luna mai a acestui an. Preşedintele federaţiei irlandeze, John Delaney, se va întâlni săptămâna viitoare cu agentul lui Giovanni Trapattoni pentru a încheia un contract, tehnicianul italian urmând să primească un salariu de două milioane de euro pe an.

Tehnicianul italian Giovanni Trapattoni a ajuns la un acord de principiu pentru a prelua naţionala Irlandei din luna mai a acestui an. Preşedintele federaţiei irlandeze, John Delaney, se va întâlni săptămâna viitoare cu agentul lui Giovanni Trapattoni pentru a încheia un contract, tehnicianul italian urmând să primească un salariu de două milioane de euro pe an.

PALMARES IMPRESIONANT. Trapattoni, al cărui contract cu Red Bull Salzburg expiră la sfârşitul acestui sezon, a avut o discuţie de principiu duminică, în Austria, cu Consiliul Tehnic al Federaţiei irlandeze desemnată să se ocupe de găsirea unui nou selecţioner. Format din trei persoane, respectivul Consiliu este condus de actualul selecţioner interimar, Don Givens, cel care i-a succedat lui Steve Staunton. În vârstă de 68 de ani, Giovanni Trapattoni este unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul european, el pregătind echipe precum AC Milan, Juventus Torino, Internazionale Milano, Fiorentina, Bayern Munchen, VfB Stuttgart, Benfica sau naţionala Italiei.

 

×
Subiecte în articol: magazin