x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Islamabad / Ambasada Danemarcei, ţintă a teroriştilor

Islamabad / Ambasada Danemarcei, ţintă a teroriştilor

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Iun 2008   •   00:00

11:00 • O puternică explozie, de origine nedeterminată, s-a produs luni în faţa ambasadei daneze de la Islamabad, au anunţat responsabili ai serviciilor de securitate citaţi de AFP, care au precizat că există persoane decedate.

O puternică explozie, de origine nedeterminată, s-a produs luni în faţa ambasadei daneze de la Islamabad, au anunţat responsabili ai serviciilor de securitate citaţi de AFP, care au precizat că există persoane decedate.

HAOS. Cel puţin opt persoane au murit luni în explozia provocată de un presupus atentat sinucigaş în faţa ambasadei daneze din Islamabad, potrivit televiziunii publice, relatează AFP. "Am văzut trei cadavre", a relatat corespondentul Reuters Kamran Haider. Un cadavru era chiar în spatele porţii, iar celelalte două erau în afara incintei ambasadei, a declarat martorul ocular. Explozia a produs stricăciuni zidului şi porţii misiunii diplomatice şi a lăsat un crater în şosea, a mai spus Haider. "Pare să fi fost o maşină-capcană", a adăugat corespondentul. Rezidenţii au relatat că geamurile locuinţelor au fost făcute ţăndări din cauza suflului exploziei. Danemarca a fost în centrul unui scandal internaţional şi a primit numeroase ameninţări după ce a publicat caricaturi cu profetul Mahomed, stârnind mânia musulmanilor.

×
Subiecte în articol: magazin