x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun J.Lo a plâns într-un spectacol, după ce a cântat o piesă despre foştii ei iubiţi

J.Lo a plâns într-un spectacol, după ce a cântat o piesă despre foştii ei iubiţi

24 Oct 2011   •   08:32
J.Lo a plâns într-un spectacol, după ce a cântat o piesă despre foştii ei iubiţi

Jennifer Lopez a plans pe scena, dupa ce a interpretat o piesa despre fostii ei parteneri de viata, in cadrul show-ului special pe care artista l-a sustinut, sambata seara, in statul american Connecticut, informeaza people.com.

"Voi canta ultimul cantec despre dragoste pe care l-am compus", a declarat in fata spectatorilor Jennifer Lopez, inainte de a interpreta o versiune acustica a hit-ului ei "If You Had My Love". "Multe lucruri s-au schimbat de atunci", a adaugat artista.

Jennifer Lopez, in varsta de 42 de ani, a interpretat apoi piesa "Until It Beats No More", in timp ce dansatorii din trupa ei prezentau o coregrafie speciala, portretizand-o, prin dans, pe artista americana si pe unii dintre fostii ei soti sau parteneri de viata. O dansatoare care semana foarte mult cu Lopez a dansat cu alti dansatori care semanau cu P. Diddy, Cris Judd si Ben Affleck.

Dupa acest dans, Jennifer s-a adresat din nou publicului, spunand: "Am facut o calatorie in memorie". Frumoasa cantareata a inceput apoi sa planga pe scena, in aplauzele spectatorilor.

Casatoria cu Marc Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj pentru Jennifer Lopez, nunta avand loc in secret, la doar cinci luni dupa ce cantareata s-a despartit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost casatorita cu ospatarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 pana in ianuarie 1998. Dupa o relatie de cativa ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a casatorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divortat in iunie 2002, dupa o casatorie ce a durat 10 luni.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez diddy jlo judd