x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun J.O. 2008/ Nick D’Arcy exclus din delegaţia Australiei

J.O. 2008/ Nick D’Arcy exclus din delegaţia Australiei

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Iun 2008   •   00:00
J.O. 2008/ Nick D’Arcy exclus din delegaţia Australiei

11:52 • Preşedintele Comitetului Olimpic Australian (AOC), John Coates, a anunţat, miercuri, decizia forului de excludere a înotătorului Nick D'Arcy din delegaţia care va merge la JO de la Beijing, după ce sportivul l-a agresat pe fostul înotător Simon Cowley într-un bar de noapte.

Preşedintele Comitetului Olimpic Australian (AOC), John Coates, a anunţat, miercuri, decizia forului de excludere a înotătorului Nick D'Arcy din delegaţia care va merge la JO de la Beijing, după ce sportivul l-a agresat pe fostul înotător Simon Cowley într-un bar de noapte.

 

NECHIBZUIT. Iniţial, Nick D'Arcy a fost exclus de preşedintele AOC, pentru ca ulterior această decizie să fie luată de cei 15 membri ai forului. Aceştia s-au reunit în absenţa lui John Coates, pentru a nu fi influenţaţi, şi au hotărît în unanimitate ca sportivul să fie exclus din delegaţie. Această procedură a fost urmată după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) nu a contestat prima excludere, dar a precizat că o asemenea decizie nu poate fi luată decît de toţi membrii AOC. D'Arcy a anunţat imediat că va face apel, dar şansele ca el să meargă la Beijing sunt foarte mici, avînd în vedere că prima excludere nu a fost contestată de TAS.

 

×
Subiecte în articol: magazin