x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jack Nicholson: "Sunt prea bătrân ca să mă mai ţin după fete"

Jack Nicholson: "Sunt prea bătrân ca să mă mai ţin după fete"

17 Ian 2011   •   13:45
Jack Nicholson: "Sunt prea bătrân ca să mă mai ţin după fete"
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

De-a lungul timpului, Jack Nicholson a făcut istorie cu obiceiurile sale excentrice. În plus,a fost cunoscut drept un mare şarmant. binecunoscute fiind zecile de aventuri pe care le-a avut de-a lungul carierei sale la Holywood mai ales cu femei mult mai tinere decât el. Acum, actorul vine cu o veste surprinzătoare, anunţând că a încheiat-o cu aventurile şi ... seducerea fetelor.

Jack Nicholson spune că a ajuns la vârsta la care deja este deja o "nevrednicie" să se mai ţină după fete. Acum, după cum spune chiar actorul în vârstă de 73 de ani, a renunţat să mai facă avansuri în public fetelor, începând să se comporte ca un adevărat adult. "Nu mai pot să fac avansuri în public unei femei aşa cum obişnuiam să fac. Nu m-am gândit niciodată că mă coi întâlni cu cuvinte precum "nevrednic" în reflecţiile asupra propiriei persoane, dar pur şi simplu nu mai pot să o fac. Mă simt inconfortabil. Nu cred că îi pasă cuiva ce fac în zona aceasta, dar deja pare puţin cam deplasat", a spus actorul, citat de starpulse.com.

"Este foarte bine pentru imaginea mea ca oamenii să creadă că sunt afemeiat. Dar mult din ceea ce cred oamenii despre mine are legătură cu mine când eram tânăr", a mai adăugat Nicholson, spunând că a făcut to felul de lucruri în trecut, dar că acum nu mia poate să petreacă aşa cum o făcea în urmp cu nişte ani. Nicholson însă nu neagă şi pornirile pe care le are, spunând că nu are de gând să pretindă că nu a fost un "derbedeu" toată viaţă şi că încă ar fi dacă ar mai avea energie pentru asta.

×
Subiecte în articol: Jack Nicholson