x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jaf armat la o casa de amanet din Deva

Jaf armat la o casa de amanet din Deva

17 Dec 2007   •   00:00

Poliţiştii lucrează la realizarea portretelor-robot ale celor două persoane care au atacat, luni dimineaţa, o casă de amanet din municipiul Hunedoara şi au impuşcat-o in cap pe casieră.

Potrivit purtătorului de cuvănt al IPJ Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu, anchetatorii fac portretele-robot ale celor doi in baza imaginilor inregistrate de camera de supraveghere, dar şi a probelor şi declaraţiilor luate din timpul cercetărilor.

"S-au făcut mai multe filtre de poliţie in special la intrarea şi la ieşirea din municipiul Hunedoara, dar şi in alte zone din judeţ, iar poliţiştii opresc maşinile şi stau de vorbă cu persoanele incercănd să-i găsească pe suspecţi. După ce portretele-robot vor fi gata, echipajele din filtre vor avea asupra lor aceste portrete- robot şi vor şti care sunt semnalmentele suspecţilor", a mai spus Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, deja s-a format un cerc de suspecţi, şi sunt luate declaraţii de la zeci de persoane care au fost in zonă in momentul producerii jafului.

Jaful armat a avut loc luni dimineaţă, la o casă de amanet din centrul municipiului Hunedoara. Casiera unităţii, care era singură in momentul comiterii jafului, a fost impuşcată in cap.

Potrivit purtătorului de cuvănt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, Cornel Rusan, victima are 22 de ani şi este internată la secţia de terapie intensivă a unităţii medicale, fiind in stare stabilă.

Conform lui Rusan, tănăra a fost impuşcată in cap, glonţul i-a pătruns prin frunte şi a ieşit in spatele urechii stăngi. Femeia a suferit un "traumatism fronto-parietal stăng", precum şi leziuni la ochiul stăng, fiind posibil să nu mai vadă.

Purtătorul de cuvănt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a mai spus că victima este in stare stabilă, iar dacă starea ei se va agrava aceasta va fi trimisă la spital in Timişoara.

Iniţial, directorul Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, Barna Bende, unde tănăra a fost dusă, in prima fază, afirmase că femeia va fi transportată la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Şeful Poliţiei municipiului Hunedoara, comisar-şef Nicolae Petruş, a declarat că in momentul producerii jafului in casa de amanet se afla doar casiera, care incerca să scoată bijuteriile dintr-o geantă diplomat. In momentul in care femeia scotea bunurile din geantă, in casa de amanet au intrat două persoane, un bărbat şi o femeie. Bărbatul a scos un pistol şi a impuşcat-o pe tănără, apoi a luat geanta diplomat şi a fugit impreună cu femeia care il insoţea.

Potrivit poliţiştilor, cei doi ar fi fugit cu o maşină.

Angajata casei de amanet apucase să declanşeze alarma, iar in zonă au ajuns reprezentanţii unei firme de pază, care au găsit-o pe tănără intr-o baltă de sănge şi au chemat ambulanţa pentru a o duce la spital.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin amanet