x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux

Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux

de Mediafax    |    13 Aug 2012   •   12:56
Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux

Jennifer Aniston s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, a anuntat, duminica seara, agentul de presa al actritei americane, informeaza Mediafax.

"Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, vineri, a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui in casatorie", a declarat agentul de presa al actorului.

Cei doi actori, care au jucat impreuna in comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012), si-au inceput relatia in mai 2011.

Jennifer Aniston, in varsta de 43 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie.

Justin Theroux, in varsta de 41 de ani, nu a fost niciodata casatorit.

Aniston a devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost casatorita cu actorul Brad Pitt intre 2000 si 2005, a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, aparand in comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.

In luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedeta din distributia serialului "Friends" care a primit o astfel de distinctie.

Dupa divort, Aniston a avut mai multe relatii de scurta durata, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat in cateva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder" si "Iron Man - Omul de otel 2".

×