x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun John McCain este in forma! - "Dupa alegeri dorm ca un prunc. Doua ore de somn, ma trezesc, plang..."

John McCain este in forma! - "Dupa alegeri dorm ca un prunc. Doua ore de somn, ma trezesc, plang..."

13 Noi 2008   •   00:00
John McCain este in forma! - "Dupa alegeri dorm ca un prunc. Doua ore de somn, ma trezesc, plang..."

Fostul candidat republican pentru Casa Alba, John McCain, s-a prezentat surazator si relaxat in fata publicului, la primul interviu TV dupa pierderea alegerilor in fata lui Barack Obama.



La intrebarea gazdei emisiunii Tonight Show, Jay Leno, daca se va intoarce in 2012 pentru o noua cursa prezidentiala pentru Casa Alba, McCain a raspuns cu hotarare in glas: "Gata s-o iau de la capat!", apoi relaxandu-se a marturisit ca nu se gandeste deloc la o astfel de varianta, mai ales ca niciunul dintre candidatii propusi de statul Arizona nu a reusit sa ajunga presedinte. "Cred ca Arizona este singurul stat in care mamele nu le spun copiilor lor ca pot ajunge presedinti ai SUA", a replicat McCain privirii nedumerite a lui Jay Leno.
 
Intrebat despre cauza pentru care a pierdut alegerile, McCain a fost din nou extrem de amuzant declarand ca vina nu apartine decat presei, adaugand ca nu s-a obosit sa citeasca ziarele din ziua ulterioara alegerilor. Singurul lucru pe care l-a facut a fost sa iasa la o cafea impreuna cu sotia sa, linistit, fara a mai fi inoportunat de prezenta numerosilor agenti de securitate.

De remarcat, si de urmat pentru politicienii romani, a fost si eleganta cu care a vorbit despre fostul sau oponent, presedintele ales al SUA, Barack Obama, pe care a declarat ca il respecta si il admira pentru capacitatea sa de a dinamiza interesul pentru politica in randul tinerilor. De asemenea el a adaugat ca in momentele de criza prin care trec Statele Unite toti oamenii politici ar trebui sa aiba puncte de vedere convergente pentru depasirea acesteia.

×
Subiecte în articol: lumea