x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp stă la băute cu Keith Richards

Johnny Depp stă la băute cu Keith Richards

03 Mai 2011   •   14:21
Johnny Depp stă la băute cu Keith Richards
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS


Johnny Depp a declarat recent că îi face mare plăcere să stea la un pahar cu chitaristul Rolling Stones, Keith Richards. 

Actorul, în vârstă de 47 de ani, spune că era încântat de prezenţa lui Keith Richards pe platoul de filmare al producţiei „Pirates of Carribean: At World’s End”, deşi nu era sigur cât de departe merge obiceiul rockerului de a bea pe rupte. „Este un om fascinant. Îl cunosc de multă vreme. A fost o adevărată plăcere să avem perioade de timp pe platou în care pierdeam vremea împreună, vorbind despre musică, filme sau orice altceva”, a povestit Depp, citat de showbizspy.com. „Sunt un tip căruia îi place vinul, şi întotdeauna apreciez un pahar din cel roşu. Aşa că obişnuiam să mi-l beau pe al meu în timp ce Keith consuma ce bea el de-obicei. Habar nu am ce e aia, deoarece arată ca un deşeu nuclear şi este o combinaţie numai de el ştiută”, a mai adăugat actorul.

Depp a mai povestit şi despre cum fiul său adoră să îl vadă ca personaj în Piraţii din Caraibe... dar asta până când apare în vizită Robert Downey Jr. „O da, [Jack] este încă destul de captivat de de Căpitanul Jack. Dar, în acelaşi timp, mă vede în fiecare zi, aşa că e foarte obişnuit cu “Papa”. Şi ştii, Bob Downey, care este un prieten vechi, obişnuieşte să vină la cină şi Jack este foarte “Oh my God!” Aşa că atunci Căpitanul Jack trece pe locul doi, după Iron Man”, a mai povestit, amuzat actorul.

×